23.01.10
11:51
Искам да попитам достатъчно ли е 2 дни да ходя на фитнес и 4 дни на бокс..Също така,лежанката,скотовото и клековете ще пречат ли на постижнията ми в другия спорт.
Целите са ми да не горя прекалено мускул(това е и от храната всъщност),както и да се постегна и изчистя :)
След всяка тренировка във фитнесът правя колело(а понякога и преди всяка) по 20тина минутки.Храненето е ВМ-НВД + Fyre.
Темата беше редактирана от slavistaaa на 23.01.10 11:51.
23.01.10
12:06
По принцип можеш да си правиш силови с тежести (и машини, което не е за предпочитане). Но маса няма да качиш от сега ти казвам. По добре си избери един от двата, почти невъзможно е да ги комбинираш. А що се отнася до възстановяването - нямаш шанс. :Д
Няма да ти пре4ат клековите и лежанката,даже 6те ти помогнат.Даже ако иска6 фитнеса да ти помогне за кикбокса прави упражнения за експлозивна сила :)
23.01.10
14:26
Ами чудя се дали може 2 пъти в седмицата да си правя примерно вторник - гърди и рамо + колело,събота - гръб и крака + колеко ? Маса съм съгласен,че е невъзможно да се направи,но все пак неможе да няма никакъв ефект от фитнеса :) Най-малкото ще си подобря спортната форма донякъде ;)
няма да имаш никакъв ефект!!! Аз съм се опитвал да правя същотот, за 2 години отслабнах с 10-на килограма, а визуален ефект-минимален. И двата спорта изискват много енергия, за да можеш да обезпечиш такъв енергоразход трябва да ядеш изключително много( въглехидрати).
23.01.10
15:10
Стига си говорил глупости. Ясно е, че ще има ефект, но няма да е мм, а релеф. За храненето - по-удачният вариант е да си вземеш бцаа и глутамин, можеш да минеш и без разделно хранене.
Успехи!
23.01.10
16:04
Е момци и аз си мисля,че би трябвало да има ефект от към релеф...иначе Roadk1ll,незнам приятел какво си правил и какви са ти били целите,ама чак па никакъв ефект?!Ти само от kickbox-a ше си релефиш(разбира се ако правиш всичко стриктно и на трениьорите им е зор за вас - трениращите).А и къде си чул някой,който се занимава с какъвто и да било спорт да неправи физическа подготовка с тежести ?! Всичко зависи според мен от начина на трениране..
значи момчета:
1- силова подготовка винаги има в боините изкуства т’ва ми е пределно ясно и точно поради тази причина не се получава нищо когато смесиш боини изкуства с фитнес. Когато тренираш 4-5 пъти в седмицата бокс/кик-бок и тн. поне 2 от тези тренировки свършват с кръгова тренировка с тежести!!!
2-що се отнася до глупостите...при този прекомерен енергоразход започваш да сваляш и мазнини и ММ (освен ако не си на зоб или ядеш в огромни количества и то не на ВМ-НВД) и в краина сметка ефекта след няколко години е незадоволителен. разбирасе че ще има релеф но ако само тренираш в залата и спазваш диета ефекта е много по-голям!!!
23.01.10
23:36
E аз където тренирам нямаме тренировка с тежести...всъщност разкажи малко повече,ако не те мързи за твоя опит и цели по време на този твой експеримент,ей така за аудиторията пък и на мене ще ни е интересно да разберем
ами то не беше толкова опит, просто от 9ти клас започнах с фитнеса(сега съм 4ти курс) и малко по късно се захванах и с муай таи. Не исках да спирам фитнеса и тренирах 2те неща паралелно. На муаи-таи ходих 3-4 някои път и 5 пъти в седмицата! Там имаше силова подготовка, но аз си ходех и на фитнес 1-2 пъти! И в крайна сметка се получи това , че свалих около 8-10 кг за около 2 години. Процента подкожни мазнини намаля-да, но като цяло загубих голяма част от постигнатото във фитнеса (като сила и мм). През целият период съм се хранил доста добре, не съм спазвал конкретна диета- хранех се интуитивно...И все пак ако си решил да ги комбинираш и двете, най- добре намали броя тренировки седмично и би било по-добре ако диетата не е ВМ-НВД!!!
Мнението беше редактирано от Roadk1ll на 24.01.10 11:34.