КРАКА ПРОБЛЕМ

PH

22.01.10
12:54

хора проблема ми е следния ..значи на талията панталонит са ми широки поне 4-5 см а на бедрата направо впити ...тоест растат ми рааката и то много бързо предимно чисто качвам какво да правя ..? да намаля килограмите и съоветно да увелича повторенията ли ? сега правя  така
загрявам със клякане почвам с лоста .. и стигам до 120 на 120 правя 3 серий, после лег преса 4х6-8 на 250 кг , бедрено разгъване 3х8-10 на 80 кг , римска тяга с дъмпел там са ми малко кг ,, на края прасец ... дайте някви препоръки?

23.01.10
17:23

намери си добър шивач - не се бъзикам. и аз съм с подобен проблем и дънките ми стоят като клинчета (ако изобщо успея да си навра крака в крачола) ако трябва да са ми нормални в кръста.
за тренировката - тренирай като за сила - малко повторения(около 3), тежко и повече серии

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1