калкулация на % мазнини по тялото ???

26.02.05
13:03

как  се смията процентното съдържание на мазнини в тялото???

VA

05.03.05
21:42

И аз тва искам да разбера наи накарая :x !!!

05.03.05
21:55

Абе има таблици в този раздел разтърсете се и ще ги намерите! А прецедурата е с машини точната! Или с измерване на гънките на кожата.
по-здрави

Хехе преди малко имах разговор по темата с Image той каза, че това е изключително трудно и направо си трябва специалист който да ги сметне тия неща.Има няколко метода и най-добре е да се замери по всички възможни и да се вземе средна стойност.Мерят се купища обиколки на тялото плю това с калипер(ако не бъркам името) се мерят кожни гънки.За целта обаче трябват познания точно къде се мери откъде трябва да минава метъра, къде да ви щишне калипера.Което прави процедурата доста трудна.Вече има съвременни уреди в които направо лягате(като на солариум) и ви вадят доста неща.Процедурата се заплаща и готово.
Благодаря за вниманието.

VA

05.03.05
22:05

[quote author=“emil_mlo”]Абе има таблици в този раздел разтърсете се и ще ги намерите!
по-здрави

Ще ми дадеш ли линк, че не мога да ги намеря сажалявам :roll: >.Маи тва е доста трудна работа!!!

05.03.05
22:13

Заставате идеално прави, стягате леко пресата, след това събирате в длани всичко около пъпа и ако ви се напълнят шепите имате бая мазнини!:) Естествено идеално за вас ще е ако няма какво да “щипнете”:)

05.03.05
22:15

[quote author=“Vasil”][quote author=“emil_mlo”]Абе има таблици в този раздел разтърсете се и ще ги намерите!
по-здрави

Ще ми дадеш ли линк, че не мога да ги намеря сажалявам :roll: >.Маи тва е доста трудна работа!!!

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3143&start=0

VA

05.03.05
22:30

!Благодаря ти това исках от много време :lol: !!!

Емо някой разполага ли с файлчето което bobtosh е направил под ексел за смятането на процентите?Ако някой го има да се обади държа да съм горд собственик на негово копие :).
Благодаря ви предварително.

05.03.05
23:57

Нямам представа. Пишете му на него и да го питате.
по-здрави

07.03.05
15:08

Файла го прави Парс, но няма да го изпращам, защото (държа да кажа) таблицата по някакъв начин се е объркала (или част от нея). Има грешки!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1