02.03.05
22:40
някои може ли да ми каже разликата между умнадрена и сустанона и дали деистват по различен начин и кое е по добре за маса ??
03.03.05
01:45
Истината е че съдържат едни и същи милиграми тестостерон пропионат, фенилпропионат, изокаприот и деканоат.Ампулите и на двата препарата са от 250 мг.Тоеат те са идентични като съдържание.Казват че сустанона задържал по малко вода от омнадрена.За еднаквите пропорции съм абсолютно сигурен защото в една аптека с фармацефта сравнихме листовките на двата препарата.
04.03.05
09:08
това не е вярно...
дългите естери на сустанона и омнандрена се различават много... При сустанона комбинацията е направена така че след точно определено време се освобождава тестостерон и като свърши започва другия естер, но при омнандрена нещата не стоят точно така...
Ето извадка от СМЕ:
[code:1]Omnadren is a mixture of 4 Testosterones:
60-mg Testosterone Phenylpropionate
30-mg Testosterone Propionate
60-mg Testosterone Isohexanoate
100-mg Testosterone Hexanoate.
Sustanon 250 is a mixture of the 4 testosterone esters:
PROPIONATE-30-MG
PHENYLPROPIONATE-60-MG
ISOCAPROATE-60-MG
DECANOATE-100-MG
[/code:1]
Сега виждаш ли разликата...
05.03.05
23:03
страшен въпрос...
говори се че от сустанона, но не го казвам от личен опит...
бтв повечето от сустанона който се продава на черния пазар е менте, т.е. не е комбинация от естери на тестостерон, а само един естер или в по-добрия случай някакъв омнандрен...
ама брато аз сустанона сам го зимал само от аптеката 12 лева 1 ампула ама казаха че от умнадрена повече качваш
няма да ти развивам теорийки н аправо ще ти кажа:
вземал сам и двете лично на мен омнадрена по ми харесва но това е мое мнение. А и си го купувам от аптеката и знам че не е менте. Иначе не знам колко искаш да качиш но си вземи и нещо орално щото само с него качаш предимно сила не че не растеж но в комбинация е два пъти по як
Ползвайте кирилица!
При бъдещи нарушения са предвидени санкции!
Модерирано то Eclipse