24.01.10
09:52
Здравейте,
Тъй като съм все още слабо информиран за много от важните неща при приемането на хранителни добавки искам да започна с един много важен за мен въпрос ...
Тъй като аз съм активен спортист вече 6-та година, занимавам се със футбол и ми изниква въпроса дали приемането на креатин или разни други хранителни добавки може да пречи на активната ми спортна дейност и обратно ? .. И дали може да възникне проблем при активното спортуване и приемането на хранителни добавки + фитнес тренировки, тъй като съм слушал много за нещо като пренатоварване не сърцето и други проблеми ...
Ще се радвам да разбера какво мислите по моя въпрос и дали има други, които мислят да следват или следват моята програма ?
Обърни повече внимание на храната и възтановяването. Футбол + фитнес е доста тежка комбинация. От креатин има смисъл, но нека не е монохидрат, тъй като тази форма задържа вода и не е особено практична за футболисти. Ориентирай се към американски марки и няма да имаш проблеми !
Ами..Зависи какъв е креатина! Ако е монохидрат ще ти пре4и на футбола!Ина4е добавките само ще ти помагат!Амм аз съм правил по 3 тежки трен.на ден и нищо ми няма да сърцето... :)
24.01.10
14:59
някой добър креатин или креатинова матрица преди мачле ще те надъха яко
вземи си No-Explode например или си пийвай некви електролитни напитки подобни на Endorush и ще хвърчиш по терена
съотборниците ти ще изгубят смисъла защо са отишли :Д:Д:Д:
24.01.10
15:03
Точно. Един Endorush преди мач и ще надбягаш и батковците, даже :lol:
26.01.10
18:31
Благодаря за предложенията ...
Само че не мислите ли , че точно в тези предложения за вземане на добавки преди мач се крие голямата опасност от пренатоварване на сърцето ? .. е то все пак зависи какъв вид добавки ще се вземе преди мача и тъй като не знам точно какво действие има Endorush ... може ли някой да изясни ?
Иначе така като помисля ... най-добре ми изглежда предложението за витамини + протеин .. може би ще извлека най-голяма полза от това ...
По-добре си вземи аминокиселини Purple Wraath, те ще ти дадат много енергия и издръжливост,според мен това е добре за спорт, като футбола!Endorush не е много добър вариант, защото може да ти се вдървят краката, тъй като има много силен напомпващ ефект.Каквото и да пиеш от тези неща, на сърцето ти “не му пука”!Даже съм убеден,че ако сутрин, докато спиш някой те залее с кофа вода, сърцето ти ще се натовари в пъти повече, от колкото, ако изпиеш едно цяло шише Endorush, а това си е много! ;-P
Мнението беше редактирано от boqn4o на 28.01.10 12:42.