Как по дяволите да не сваля мускул по време на топене ?

24.01.10
15:54

Предстои ми период на топене, но разбира се искам да сваля минимално количество мускулна маса :(
С какви добавки мога да постигна този ефект, или с какви процедури ?
Също как мога да стимулирам топенето в различни зони ?

>> Знам ще кажете кардиото му е майката, но не е точно така :(
Сякаш съм взел да увисвам, а не искам този ефект ;( искам да ми се стегне
корема ииии отстрани талията :( много кофти ми загрозява гърба ии направо
откачам :(

24.01.10
16:12

Високо мазнинно хранене в нетренировъчни дни.
Равномерно балансирано въглехидратно хранене в тренировъчни дни.
Интервално кардио след тренировка веднъж седмично.
Кросфит комплекси веднъж седмично.
Силови тренировки в залата без високи повторения.

До колкото аз съм запознат, това е предпоставката за най-чисто сваляне без да засягам темата за добавките. Като разводним кардиото, всичко останало съм спазвал до колкото мога в досегашните си опити за НВД. Не мога да ти се похваля с луди резултати с революционната програма. Моите резултати бяха скромни - за 9кг. свалени в рамките на два месеца и половина, единствено бях свалил сантиметри от краката, паласки + корем и талия. Другото не бе мръднало.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 24.01.10 16:13.

Мускули не се свалят толкова лесно колкото си го представяте. Една диета, дори не перфектна, и няма да имаш проблем.

24.01.10
16:42

Стригкна диета. Кардио след тренировка по 20тина мин с максимален пулс 130.Много често това е бързо ходене. Можеш да правиш и двуразово кардио. Сутрин и след силова тренировка. Аз така съм свалял успешно запазвайки ММ. Кросфина не го коментирам. Не съм по функционалните неща.

24.01.10
16:48

казано от Владимир92 на 24.01.10, 16:42:

Стригкна диета. Кардио след тренировка по 20тина мин с максимален пулс 130.Много често това е бързо ходене. Можеш да правиш и двуразово кардио. Сутрин и след силова тренировка. Аз така съм свалял успешно запазвайки ММ. Кросфина не го коментирам. Не съм по функционалните неща.

Хахах кат казваш пулс 130, направо ми убиваш куража :D
Над 105 много много рядко се качвам :Д :Д :Д
Дори един приятел в залата дукато бягам му викам
“наборе, ся си свалям пулса” иии пулса ми от 102/3
пада на 90 :D :D :D
Ииии както е на 90 му викам
“сяяя ще го кача” иии пак го качам на 102/103 :D :D :D
Нз как го правя, сигурно е въпрос на психика, но над 105 рядко ми се качва :(
>> Тоя л-кърнитин гел има ли файда от него ?
>> Ще помогне ли да ми се прибере кожата, или трябва ии друго мазило ?

25.01.10
05:29

Л-Карнитин гел се прави много лесно:
взимаш си една капсула с Л-Карнитин, отваряш я и я сипваш в някакъв крем, разбъркваш добре и си готов. Ако Л-Карнитина е тартарат (китайски, пакетиран в Бг) крема ще стане значително по-течен, което улеснява втриването и попиването.
Дали ще действа локлно - пробвай и кажи, ако имаш ефект. То че ще има - ще има, ама ще кажат че е от другото :)
Кожата ще се прибере за съжаление след време - няколко месеца минимум, зависи колко е увиснала и колко бързо се прибира - това е индивидуално. В този ред на мисли - изчисти максимално бързо за да има време до лятото да прибереш кожата.
Пулса ти не се вдига, защото сърцето ти е здраво - и аз имам този проблем. За да вляза в оптимална аеробна зона трябва да правя хард аеробика. Най-лесно качвам пулса с интервално кардио.
Мускул надали ще изгориш - но ще го поизпразниш от към мазнини и гликоген в резултат на диетата. После като заредиш ще се попълнят гликогеновите депа и ще се надуе пак мускула.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1