25.01.10
15:55
Intrabolic+Cellmass+Gold Standard+Daily Vits+Fish Oil.Моля за мнения и препоръки.Благодаря предварително!
25.01.10
16:20
Супер! И азот ако добавиш.. =) Cellmass + NO Xplode, Green magnitude + White flood, SizeOn + Superpump250 :)
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 25.01.10 16:20.
Просто не съм привърженик на азотните продукти и затова не съм добавил ;)
Мнението беше редактирано от Padre на 25.01.10 16:39.
25.01.10
16:55
казано от padre на 25.01.10, 16:37:
Просто не съм привърженик на азотните продукти и затова не съм добавил ;)
Щом не си - то тогава нищо няма да добавяш допълнително. Стака е супер в този вид.
казано от padre на 25.01.10, 15:55:
Intrabolic+Cellmass+Gold Standard+Daily Vits+Fish Oil.Моля за мнения и препоръки.Благодаря предварително!
Не съм ползвал Селмас и не мога да кажа нищо, но ми се вижда крайно неизгоден. Ти си прецени как си с финансите.
Да наистина цената му в БГ е доста висока...Основното ,заради което мисля да го взема е ,че се приема около месец,което е добре за мен ,заради това че наливането с вода и лишаването от 2-3 водки събота вечер след тежка седмица ми идват в повече :Д Първо се бях спрял на Green Maga , но при него препоръчителния прием е 10-12 седмици,което ми се вижда доста множко :П
Мнението беше редактирано от Padre на 25.01.10 17:27.
Горкия човечец :( Фитнеса и добавките го лишават от жизненоважните водки. Ще заплача за теб ...
Просто не съм вманиачен в режими и диети като теб ;) Обичам и да се забалявам от време на време...
Изкрено те съжалявам щом задължително свързваш забавлението с алкохол. Деградация. С това, че съм “вманиечен в режими и диети” се опита да ме обидиш ли ? :-) Не се получи...
Ooo нямам такова намерение... Просто и да тръгна да ти обяснявам няма да ме разбереш за жалост ;) Още по малко търся упреци от 18 годишен псевдо разбирач... Така че няма смисъл да се разтегля темата,ако имаш да кажеш нещо по нея,кажи :)
Мани ги тия 17 годишните... Псевдо разбирачи...Деградирали хора. Спазват диети вместо да праскат водки като зрели мъже... Я си пий протеина(най-изгодния). И се радвай на мъдростта си :)
Мнението беше редактирано от Владимир на 25.01.10 17:58.
Изобщо не мисля да споря с теб.Просто изобщо не разбра какво имам в предвид и си знаеш твоето...Край на спора :)
Спора ви е безсмислен. Пробвай Селмаса, тамън ще кажеш след месец как е ;)
И моето окончателно решение е такова :) Скоро ще напиша първи отзиви и дано са положителни ;)
26.01.10
10:39
Не забравяй, че от Селмасса ти трябват 2 кутии ;)
Взех си 2 кутии по 800гр , защото нямаше по 960 и ми казаха , че вече нямало да има от тях :)
26.01.10
13:40
казано от padre на 26.01.10, 11:46:
Взех си 2 кутии по 800гр , защото нямаше по 960 и ми казаха , че вече нямало да има от тях :)
Да. Спрени са от производство големите кутии и на CellMass и на N.O.-Xplode.