01.03.05
19:36
Какво ще кажете за тази системка ..... бият се общо 12 инджекции (от 2-те по 6) 42 дена е цикъла ... боаналабола се взима на пирамидка :)) Вие сте .... ?
батка 1 приятел пиеше бинаболи и си биеше ретаболили и после умнадрени за 2 месеца качи 15 кила ама кат спря свали 10 кила и му останаха само 5
Умнадрен или Омнадрен :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Те затова е хубаво някои да разбира от поне номенклатурата на зоба! Казва се Омнадрен :wink: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
01.03.05
21:54
Умнадрен или Омнадрен :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Те затова е хубаво някои да разбира от поне номенклатурата на зоба! Казва се Омнадрен :wink: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
В първите ми постове го пишех Омнадрен, обаче след като видях, че ВСИЧКИ вкл. модератори го пишат с У, реших, че аз съм в грешка... Последно как е?!
Не съм модератор или новобранец, затова влез в аптека от куртоазия и виж за ОМНАДРЕН 8)
аве луд о или у не е голямя работа сичките знаем за ко става работа таи че не е проблем
в бс ние от залата си говорим така луд начи маниак лице таи че не се обиждаи
Абе вие Бургазлиите май повече въйкате бе, хехе, приятелката ми е от Бургас така че ви знам мнооооооооооого добре!
Готин, аре че стана чат, чао засега и ...все пак не на химията :wink:
По-здрави и лятото може да потренираме, а?
дае лице ся тренирам само кик бокс в април и зала ще почна иначе имам 4 год стаж в залата ама от 5 месеца не дигам
05.03.05
18:06
майче се поотклонихте от темичката м исе струва ... та кажете убава ли е системката .. а колкото до твоя приятел .. явно не е зимал нужните медикаменти след тва (не че разбирам мноо ама знам че след цикъл се пият креатин и трибестан) ....
добра е брато гледаи да биеш повече умнадрен и след цикала пии сащо витамин E
06.03.05
11:30
а след цикъла кво да пия освен вит Е ... и общо взето той за какво е?