Фурантрил и L-Carnetin

11.03.06
19:06

Едно време спортистите когато трябваше да свалят килограми пиеха фурантрил, защото ги нямаше сегашните модерни суплементи. Това лекарство се пие и когато дигнеш кръвното. Действието му е че сваля осмотичното налягане и през час ходиш до тоалетната по малка нужда. В резултат кръвното пада(ако си го пил за това) и организма се обезводнява - съответно кантара показва по малко.
Вчера за първи път в живота си започнах L-Carnetin и какво беше учудването ми че действието му е същото като на фурантрила  :shock: . През час съм в тоалетната по малка нужда.
Да не би това да е новото име на фурантрила? Ако е така това означава ли че изхвърлянето на вода от организма гори и мазнините? Тук има нещо гнило  :? .

12.03.06
07:53

еее не просто може би малко на психическа основа се е появило това с ходенето често.Има вариянт от фет бърнера зависи от модела които имат диеуритично действие.Но това си е хр. добавка и няма причина за притеснение.Само дето си се изръсил толкова за такова малко количество при положение че трявба да взимаш около 1,5гр. преди кардио или тренировка.Мусаши имат разфасовки на прах по 50 и 100гр. най добра цена за супер чисто качество и не е гаден на вкус даже сладни.само хубаво трябва да се затваря защото е чуствителен към влага.

25.01.10
18:10

[size=1]господа спешно !!!!! интересува ме дали фурантрила е в допинг листите и ако да то с какво може да се изчисти за примерно 3 дена.[/size]

25.01.10
18:11

ХАХАХААХАХХААХАХ. Някой е сгафил, а ? Малоумна работа. Първо пием нещо после мислим. Спорт ли да го наречеш ;)

25.01.10
18:19

хахаха сигурно си прав но още не съм го пил. аз затова и питам за да знам да го пия ли. не съм сгафил просто досега съм свалил около 10 килограма и почнах да задържам течности. състезанието ми е в събота (тогава ми е и кантара). става въпрос за международно състезание клас А и ако ме хванат с допинг игарям много а не съм вземал допинг за да изгоря по тоя тъп начин. в момента пия елакарнитин, фатбърнър и LIDA, но накрая вече почнах да задържам течности които не мога да изхвърля по нормален начин.

25.01.10
18:40

Намали приема на натрий и пий много вода.

25.01.10
18:47

OFF
ЛИДА и международно състезание ? не ми се вързва комбинацията! Не ми обръщай внимание самбо.

http://www.fitnes-bg.com/
Допинг лист 2010

Мнението беше редактирано от gorskia на 25.01.10 18:52.

25.01.10
19:29

Фурантрила не е забранен медикамент така че не се притеснявай че може да изгориш заради него,но нека да отбележа че и не е безкрайно безопасен продукт.Имай на предвид че може да те докара до хипокалиемия,а и до бъбречна недостатъчност особено ако го приемаш с цефалоспорини.Внимавай при приложението му,за най-добър ефект го взимай на гладно и максимум до 80 мг дневно,като интервалите не трябва да са по-малки от 6 часа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1