The New Beginning ^^

Темата е заключена.
Прескочи до:
IR

25.01.10
20:06

Eй,Барб.....пак чудна рецепта  %-P Идеална закуска с кис.млекце...мммм...вече им усещам вкуса!
Преди малко направих едни бисквитки от овес/този път отгоре им слагах по половин орехче/,че не ми истана време да спретна ореховките на Лимка,че все пак трябва да ги препрочета няколко пъти и малко повече време ще ми отнеме,а аз чак сега успях да си седна на д-то от домашни задължения.Ноооо....тези дни си купувам продуктите и ще ги спретна.
А фотосесия на спаначения бейк-ролс имаш ли  :red:

Айде,мерси много за рецептата и да се оправяш бързо!

26.01.10
06:23

Ee, ще се оправям разбира се, няма къде да ходя :)
Днес вече съм свежарка ^^

Разбира се, веднага качвам снимка..аз вчера съвсем се отнесох. Само, че са увити в прозрачно фолио, защото съм си ги приготвила като следобедна закуска за даскало (по 1 крекерче ^^). Ааа, сметнах им и хранителните стойности даже (карайте ми се, ама ако пусках продукта на пазара? ааа  %-P Трябва да се мисли перспективно, бтв скоро може да има публикувани някои от моите рецепти в едно кулинарно списание хихи). Снимка долу, хранителни стойности:

На 1 бр:

Кал: 128
Белтъчини: 7.3
Мазнини: 3
Въглехидрати: 18

:)

Хубав и усмихнат ден на всички ^^

IR

26.01.10
07:39

А така,оправяй се!Че нали и снимки наближават...трябва да си във форма  :)
Мерси много за снимките на “крекерчетата” ....чудни са!Тези дни ще си ги направя!!

Мнението беше редактирано от irenaiv на 26.01.10 10:23.

26.01.10
18:09

казано от irenaiv на 26.01.10, 07:39:

Мерси много за снимките на “крекерчетата” ....чудни са!Тези дни ще си ги направя!!

Ами може да ми заделите едничка, повече не искам скромна съм, нямам никакви условия тук да си приготвям подобни вкусотийки
:( Barbie, поздравления за експериментите в кухнята, усещам че са много сполучливи рецептите ти без да съм ги правила! :)

IR

26.01.10
18:27

казано от S_L на 26.01.10, 18:09:

казано от irenaiv на 26.01.10, 07:39:

Ами може да ми заделите едничка, повече не искам скромна съм, нямам никакви условия тук да си приготвям подобни вкусотийки
:( Barbie, поздравления за експериментите в кухнята, усещам че са много сполучливи рецептите ти без да съм ги правила! :)

Утре съм се наканила аз да ги правя тези крекерчета и ореховките на Лимка.Сега почвам да си записвам какво трябва да се купува.
S_L,то хубаво ще ти заделя-няма проблем,ама трябва да се видим и да ти ги дам  :lol:
Майтапа настрана,сериозно говоря.Аз работя до хотел Верея в студ.град и съм наблизо/ако не бъркам къде живеш/.Само свиркаш и готово-ще идем на едно кафенце-хем ще ми е драго и ще се запознаем,хем ще обсъдим диетите  :)

26.01.10
18:33

S_L, и повечко от едничка ще ти донеса на първата форум среща ^^

На мен днес ми беше супер..забързан ден. Нямах време за нищо. Храната ми е под всякаква критика (даже мислих да ви я спестя, ама какво пък..това си е моят дневник, не може винаги всичко да бъде перфектно. Има и такива дни, случва се :) ). Тренировка-никаква отново поради липсата на каквото и да е било свободно време. Грр..мразя така >.

< Утре ще си направя двечки. Една сутринта по-лекичка (йога + пилатес) и една следобяд по-интензивна (аеробика + вело). На фитнес нещо нямам желание да ходя..домашните тренировки за момента ме тонизират супер много, бая ме поизпотяват, а и съм с постоянна мускулна треска на дупето. Освен това се виждам на огледалото, определено съм се стегнала и..се харесвам :) Е, от др седмица като ни обърнат смените в даскало, ще си вкарам и фитнеса в трен-ките редовно- 3 пъти седмично. И така ^^

Това ми е отчета.

26, Януари

07:30: топла вода, топла вода с мед и ленено семе
08:00: овесени ядки с масло и извара
09:30: кремче от извара, стевия, канела, стафиди и 1с.л. натрошени орехи ; 10гр Линдт 85%
13:00: 30гр суров бадем
15:30: капучино 180мл (имаше и захар 100 на 100 >.< )
18:30: 2 био моркова
19:45: задушени зеленчуци (броколи,домати,праз) с повечко извара -тя пък киселееше..

Течности: 3л

ПП. Чувствам се в отлично здраве ^^

26.01.10
18:46

Няма да ти коментирам храната, но 3 пъти прочетох менюто в търсене на месо, но не открих  :cheese: което ме изненада.

26.01.10
18:56

Нямашее.. а така ми се ядеше на вечеря нещо пилешко, или поне рибка някаква >.< Само извара намерих..
И утре е ден, днес по-вегетарианско хихи :) :)

27.01.10
17:26

Имам нужда от пречистване. Очакваше се. То не може в продължение на седмици да се затрупвам от негативни емоции, стрес, напрежение и гняв + няколко пътно буквално претъпкване с храна и после да искам с няколко дни хубава храна и положители емоции да си възвърна баланса. Е няма как да стане.
Идеално здраве, идеално здраве..май само ми се иска да съм в такова. Запушен нос, сополи, ужасна постоянна кашлица /чак се задушавам, защото въобще не мога да дишам с носа/ и никакво обоняние. Да не говорим, че цял ден ми е отпаднало, вие ми се свят и съм апатична..и после що нямам енергия? Ми няма да имам разбира се, така ми се пада.
И не стига, че тялото ми изпраща сигнали ‘грешка в системата’, аз не та не. Хем не ми се яде, хем умишлено блъскам там няква полезна храна, за да не ме обвинят после всички (и в къщи)- ‘не ядеш’. Ми няма да ям. Като не ми се яде, като не усещам аромата на храната и нямам желание защо за бога да го правя?? И си водя цял ден аз няква борба със себе си..ама взех решение и това решение е продиктувано главно от тялото ми. Ми като не ми се яде, няма повече да се насилвам. Тялото ми не е някаква глупава торба с кокали и си знае какво, кога и по колко. Омръзна ми вече.
А за да се излекувам, защото тази слуз, която изхвърлям от червата /под формата на сополи и тнт другите симптоми на ‘настинка’/, трябва да се изчисти-ще го карам няколко дни по-лекичко на плодове, вода, чайове и сокове. Умирам за цитруси. Просто не знам какво ми става, но организмът ми крещи за кисело и за вода. Не мога да спра да пия течности и съм нон стоп жадна, и постоянно ми се ядат мандарини,портокали,помело,лимони... Днес пред мен имаше черен Линдт, отворен, ей така стоеше и ме гледаше, а аз си ръфкам помело и се чувствам щастлива.
Ако не се чувствам добре само на плодове, естествено, ще вкарам и зеленчуци, моркови нещо, няма да вървя отново против себе си. Харесвам се как изглеждам, просто искам и да се чувствам добре и най-вече здрава.
Така, че не ми се карайте, ако храната ми ви се вижда малко/слаба или прекалено въглехидратна /примерно/, това си е моят начин, чрез който имам нужда да дам почивка на тялото си. Няма да прекалявам с нищо, естествено. Просто няколко дни, докато напълно оздравея. Естествено ще намаля и физическото натоварване. Най-важно е да се чувствам добре! :)

Ето ми иначе отчета за днес:

27, Януари

06:15: топла вода, топла вода с мед и ленено семе
06:40: овесени ядки с масло, извара и малко сирене /че изварата беше безсолна/
09:30: печена ябълка с орехи, стафиди и канела, мандаринка
13:30: печено пиле на грил /1 бутче без кожата + бяло месце/, пласмасова салата от 3 домата и 1/2 краставица
15:30: 1/2 малко помело, мандаринка
19:30: салата от био моркови

Течности: мноооого вода..поне 3л, а докато си легна има още доста време..

Физическо натоварване:

25 мин Йога
40 мин Пилатес
45 мин Аеробика
10 мин Упражнения
40 мин Вело

Като беше разпределено в 2 тренировки. Нямах особено желание.. Ужасно е гадно да не можеш да дишаш и да не усещаш вкуса на храната..

Приятна вечер.

27.01.10
19:33

То човек каквото си го направи сам никой не може да му го направи....за добро или за лошо. Просто очаквам след няколко дни да кажеш, че имаш проблем с корема или с цикъла.  Ако си направила дневника с цел да покажеш колко много НЕядеш и колко много се движиш...ок.,ако наистина искаш съвети, послушай ги.

28.01.10
11:25

Биоморкови??

IR

15.02.10
04:58

Барб,Честит Рожден Ден мила!!!  :)
Много,здраве,успехи и щастие ти желая!!
Списвай от време на време  ;-)

15.02.10
15:26

казано от irenaiv на 15.02.10, 04:58:

х 2

15.02.10
17:56

казано от diva 97 на 15.02.10, 15:26:

казано от irenaiv на 15.02.10, 04:58:

х 2

х 3 :) :) :) Весело изкарване!

15.02.10
19:08

ЧРД и от мен! Само усмивки!

15.02.10
19:56

ЧРД! Много любов и щастие!

Много здраве, късмет, лИбов и всичко най-най :)

16.02.10
11:11

А :)
Благодаря на всички, много ме изненадахте :) :)

Рени, не пиша, защото няма смисъл.
Отегчих се вече да пиша и чета в такива форуми, прекалено ограничаващо и пристрастяващо ми идва.
Освен това хората са различни, всеки дава различни съвети и различни гледни точки,а аз не мога да удовлетворя мнението на всички. И вече не искам и да го правя.
Опитвам се да слушам тялото си и да му давам каквото то поиска. Писна ми от правила, забрани и принципи. Знам ги всичките, но честно казано вече не ме интересуват. Опитвам се да обръщам внимание и да други важни неща в живота, не само на храненето. И мисля, че се получава... когато го няма това задължение всекидневно да вписвам отчетите си :)

IR

16.02.10
11:21

Барб,някой беше писал,че нуждата от дневник е до едно време.Съветите....всеки си защитава това от което е доволен и е видял резултати...ти вече си избираш кои съвети да използваш и кои не.Ето-Лимка,Мария в момента не пишат.
Важното е ,че в момента всичко при теб е ОК  :)

07.08.11
09:40

Моляя ти се на къде ще отслабваш ти си с поднормено тегло, по-добре ако си намираш недостатъци тренирай силово и си стегни тялото, а недей да слабееш и накрая да заприличаш на скелет .... :S

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1