Въпрос относно Л-карнитин

CH

25.01.10
12:22

такаа искам да питам този л-карнитин—> http://www.multipowerbulgaria.com/product.php?id_product=103 дали е качествен и какво сте чували за немската марка Multipower ? препоръчаха ми го от финтес магазин обаче все пак искам да чуя и други мнения ии дали може да се вярва че в БГ ще е оригинален екземпляр от Германия и как мога да разбера дали е така или е някое менте :) благодаря предварително :P :)

25.01.10
13:57

Надали е менте. Има обаче и по-изгодни варианти.

CH

25.01.10
16:10

Благодаря. Не търся по-изгодни, а търся по-качествени варианти и се надявам този да е такъв :) Друг с мнение по въпроса да има ? :P :)

КК

25.01.10
16:30

healthstore.bg/Л-Карнитин/L-Carnitine-Liquid-Citrus-93-гр-473-мл.html

По-добре вкарай някакъв бърнър като Fyre вместо да си даваш парите излишно за Л-карнитин.

CH

25.01.10
18:16

Мм насочил съм се кум Л-карнитина тъй като за тези бърнари съм чувал чее вредяли на сърцето.. :) ако знаете нещо по този въпрос.. помагайте :D :)

25.01.10
18:35

пич в момента съм на елкарнитин, фатбърнър и лида, нищо ми няма на сърцето.
ако обаче някой може и на мен да ми помогне ще съм ви много благодарен. интересува ме дали фурантрила е в допинг листите и ако да то с какво може да се изчисти за примерно 3 дена

Абе ако имаш високо кръвно и проблеми със сърцето, тогава може да ти направят проблеми, но иначе не са толкова страшни.Взимай смело без да се страхуваш.

Между другото, ако си с високо кръвно и Л-карнитина може да ти прави проблеми, ако го вземаш вечер особено.

CH

26.01.10
06:34

Еми значи преди годинки.. може би 2-3 имах високо кръвно ии малки проблеми със сърцето и ми казаха чее с диета и отслабване ще се оправят нещатата ии свалих около 10 килца тогава ии сега мисля, че вече нещата са се нормализирали г/д, но затова все пак неискам бърнър че да не земе да се обадят пак тея работи.. :( :)

26.01.10
09:26

Високото кръвно може да е било и от многото килца. Но може и да не е само от това. Така че не рискувай, преди да си сигурен, това е моят съвет.

26.01.10
09:49

Щом си имал проблем с високо кръвно не посягай към термогенен бърнер. Може и да не ти повлия зле, но не си струва чак толкова риска. Ориентирай се към комбинация от липотропен бърнер и л-карнитин.

26.01.10
11:33

Само гледай да няма хром пиколинат в него.

26.01.10
11:56

казано от NastyNas на 26.01.10, 11:33:

Само гледай да няма хром пиколинат в него.

Защо ?

Според тази статия, ако е в умерени количества се приема добре. И естествено, ако се превиши дозата са негативните ефекти, както почти всяка добавка, която се продава.

Мнението беше редактирано от velislavs на 26.01.10 12:03.

26.01.10
13:15

Ами аз съм чел, че над 300мг. дневно (повечето стигат до 500-600, че и повече), под влиянието на въглеродния пероксид и  ‘нам си какво още се разпадал до свободни радикали, а знаем какво представляват те.

26.01.10
13:39

Възможно е, в статията горе пише, че е токсично при предозиране. Аз пия в момента един липотропен и поне на опаковката пише, че една таблетка съдържа 25mcg Хром Пиколинат х 3 дози е 75mcg..

26.01.10
14:01

Уж си в нормата. И аз преди като не знаех и си бях взел един бърнър дето дневната му доза от въпросното беше към 700-800мг., а допустимата на ден мисля беше 50-300

CH

26.01.10
14:15

Значи най-добре да си зимам л-карнитина и може бавно, но славно и не толкова рисково да сваля.. мисля да взема него и едни аминокиселини на Dimatyze 4800 300таблетки и един протеин, но се чудя между Multipower (каквато е марката на Л-карнитина)  или American Sports Nutrition (за него съм чувал че най-бързо се приемал от организма и то точно такъв ми трябвало за НВД.. ) мисля че това решение е добре за мен ? :)

Мнението беше редактирано от ChiChO на 26.01.10 14:15.

26.01.10
15:03

Бърнъра, за който ви говорих между другото е точно на Американ спортс нутришън.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1