казано от pockobg на 19.12.09, 14:17:
казано от BodyArt Консултант на 16.12.09, 11:06:
казано от Martin Tomov на 15.12.09, 10:53:
В GG нали има 120 дози. Като се приема само в тренировъчен ден, ако се пие по 1 лъжичка, стига за около 6 месеца... Нужно ли е например след третия месец да се прави почивка някаква?
Ако приемаш по 1 лъжичка на ден да,ще ти стигне за около шест месеца.За по-добър ефект продуктът е добре да се приема всеки ден по 1 лъжица,а в тренировъчни дни 2 лъжички.След като се изпие опаковката е добре да се направи почивка поне месец.
Защо всеки ден?
Колкото и народ да съм питал всеки ми дава отговор че не е нужно всеки ден, а само в трен ден по 2-3 лъжички. Като лично съм изпробвал само в трен ден по 2 и 3 лъжички
Правилно си го приемал Глицера само в тренировъчни дни,то и производителя така го дава!
казано от gigitas на 19.12.09, 17:10:
казано от pockobg на 19.12.09, 14:17:
казано от BodyArt Консултант на 16.12.09, 11:06:
казано от Martin Tomov на 15.12.09, 10:53:
В GG нали има 120 дози. Като се приема само в тренировъчен ден, ако се пие по 1 лъжичка, стига за около 6 месеца... Нужно ли е например след третия месец да се прави почивка някаква?
Ако приемаш по 1 лъжичка на ден да,ще ти стигне за около шест месеца.За по-добър ефект продуктът е добре да се приема всеки ден по 1 лъжица,а в тренировъчни дни 2 лъжички.След като се изпие опаковката е добре да се направи почивка поне месец.
Защо всеки ден?
Колкото и народ да съм питал всеки ми дава отговор че не е нужно всеки ден, а само в трен ден по 2-3 лъжички. Като лично съм изпробвал само в трен ден по 2 и 3 лъжички
Правилно си го приемал Глицера само в тренировъчни дни,то и производителя така го дава!
Аз знам че правилно съм го взимал, питал съм и няколко реп-ове от различни форуми на CL. Интересна ми е логиката
казано от kriketa на 19.12.09, 16:39:
Ми добавките от стака,който съм написал в началото на темата,че ще взимам.
GM - всеки ден x 1 лъжичка гледай да е по едно и също време
PW - всеки ден по време на тренировка, може и след тренировка x 1
WF - в ден за тренировка заедно с GM или отделно 30-40 мин преди или след трнировка.
Впечатления от трета доза със стака+ PW по време на тренировка+Matix 5.0 след тренировка - до сега не съм чувствал такъв ефект.
Който иска да пробва стака да не се замисля и за секунда.
Мнението беше редактирано от Blahzay на 13.01.10 15:50.
казано от Blahzay на 13.01.10, 15:46:
казано от kriketa на 19.12.09, 16:39:
Ми добавките от стака,който съм написал в началото на темата,че ще взимам.
GM - всеки ден x 1 лъжичка гледай да е по едно и също време
PW - всеки ден по време на тренировка, може и след тренировка x 1
WF - в ден за тренировка заедно с GM или отделно 30-40 мин преди или след трнировка.Впечатления от трета доза със стака+ PW по време на тренировка+Matix 5.0 след тренировка - до сега не съм чувствал такъв ефект.
Който иска да пробва стака да не се замисля и за секунда.
От днеска почвам с white flood и green mag и интересува ме да ли да ги пия заедно 30-40 мин преди тренировка,в смисъл да ги забърквам двете добавки заедно или как? И също ме интересува протеина как да го съчетая с тях?
казано от HealthStore Консултант на 18.01.10, 11:08:
Няма проблем да ги пиеш заедно.Ако са с раличен вкус, тогава проблема е само вкуса, ако са с еднакъв, пий ги наведнъж.Протеина го остави след тренировката, след бързите въглехидрати (банани,стафиди,мед и др.)
Май са различни,но няма значение ще пробвам днеска ;) .Мерси за бързия отговор.
И аз имам едно въпросче - WF и GM преди тренировка да се комбинират с Carbslam става ли ? А по време на тренировка PW и след тренировка Carbslam и PW ?
Ключовата дума тук е ИНСУЛИН. Аз бих пил уаксито непосредствено преди трен, интрауъркаут Пърпъл Враат + Декстроза(20тина грама)
казано от HealthStore Консултант на 26.01.10, 17:43:
nino не ти трябва декстроза заедно с WF и GM.
asdasd принципно може да ги приемаш с Waxy Maize, като по-скоро бих приемал waxy-то непосредствено преди тренировка.
Общо взето и двата въпроса са свързани с комбинирането с бързи въглехидрати, но между декстрозата и Waxy Maize разликата е от земята до небето.Във всички случаи за предпочитане е вторият вариант.
Oki..мерси много ;)
27.01.10
12:01
Здравейте,вече пия стака почти месец и съм много доволен от него.Без да правя антиреклама на БСН искам да кажа,че съм много по- доволен от controlled labs,просто на мен така ми действа.Пия го по следния начин.
През деня ям:ориз,картофи,овесени ядки,2 дози гейнера на optimum,1 доза matrix 5.0
45мин преди трен.-WF
30мин преди трен.-GM
точно преди трен.-PW(половин доза)+GG(една лъжичка)
по време на трен.-purple in tran
след трен.-PW(половин доза)+GG(една лъжичка)
после хапвам пилешко,след около 1 час пия една доза matrix 5.0 и накрая ако не съм заспал ям извара
В нетренировъчен ден ям пак същите неща и ако се сетя пия по една доза GM и PW(не ги пия всеки път,може и да правя грешка,но и така стака ми действа много добре).
казано от kriketa на 27.01.10, 12:01:
Здравейте,вече пия стака почти месец и съм много доволен от него.Без да правя антиреклама на БСН искам да кажа,че съм много по- доволен от controlled labs,просто на мен така ми действа.Пия го по следния начин.
През деня ям:ориз,картофи,овесени ядки,2 дози гейнера на optimum,1 доза matrix 5.0
45мин преди трен.-WF
30мин преди трен.-GM
точно преди трен.-PW(половин доза)+GG(една лъжичка)
по време на трен.-purple in tran
след трен.-PW(половин доза)+GG(една лъжичка)
после хапвам пилешко,след около 1 час пия една доза matrix 5.0 и накрая ако не съм заспал ям извараВ нетренировъчен ден ям пак същите неща и ако се сетя пия по една доза GM и PW(не ги пия всеки път,може и да правя грешка,но и така стака ми действа много добре).
+1 точно на място мнение.
Аз го взимам по време на тренировка PW , но наистина се замислям да го взимам преди това, някакъв съвет?
Наистина по време на тренировка бе мога да кажа как действа PW , защото избухвам по време на тренировка с GM+WF. Знам че е хубаво точно тогава да се приеме PW, но ще съм доволен някой да ми даде инфо с повече аргументи и факти.
Благодаря
От един месец пия GREEN MAGNITUDE & White Flood 30-40 мин преди тренировка,а след тренировка веднага протеин с бърз въглехидрат.Сега се мисля да ли да не почна White Flood преди тренировка,а GREEN MAGNITUDE след но да ли заедно с протеина или отелно?
Мнението беше редактирано от nino на 11.02.10 21:38.
11.02.10
20:19
Ако решиш да пиеш ГМ след тренировка, можеш да го удариш веднага след трен с бързите въглехидрати и 20мин след това протеина ;)
Наааааай-добре влез във форума на bodybuilding.com и пиши там , защото там влиза на Controlled Labs представителя :)