Обемни рамене!

SV

26.01.10
17:50

Бих искал да попитам, дали някой може да ми даде съвет за това как да развия раменете си.По-точно казано искам повече обем,не търся много добра сепарация, а само обем, поне за сега.Целта ми е да се вижда, че ги има!Някакви Ваши техники или някои не толкова популярни упражнения, но в същото време ефективни. Ако, може също така да дадете и някакъв съвет за подходящи добавки за покачване на маса и сила(марки, начин на прием, комбинации),Ще съм Ви много благодарен!

26.01.10
18:01

Стабилно хранене и тренировки. Ако не са ти генетично заложени, няма да се открояват пред останалите мускулни групи каквито и упражнения да избереш. Може би да потърсиш из интернет специализации за рамо.

Колкото до добавки - комерсиалните..

Мнението беше редактирано от ~ DN на 26.01.10 18:01.

26.01.10
18:16

Раменни преси, разтваряне на ръцете встрани и да не пропускаш задно рамо.
Най-вече изпълнявай правилно и чисто упражненията.

26.01.10
19:06

След като имаш проблеми с развитието на раменете се опитай да акцентираш върху тях като ги изолираш в отделен ден и им обърнеш по-специално внимание.Аз имах проблем с тях и го отстраних като започнах да ги тренирам тежко и то след гърдите веднага(при мен този вариант действа доста сполучливо).

28.01.10
11:13

Раменете ми пораснаха малко, след като започнах да правя упражненията за средно рамо в началото на тренировката, а след това предно и задно.Аз правя по две упражнения за средно рамо и по едно за предно и задно.Също така за доразвиване на раменете може да започнеш да тренираш ротаторите, те са част от рамото и тяхното трениране със сигурност ще доведе до резултати.Упражнения за ротаторите може да намериш някъде из интернет!Що се однася до добавките вземи си някакъв азотен буустър, даже най-добре Endorush и яко протеин!!!Това е моят съвет.

Мнението беше редактирано от boqn4o на 28.01.10 11:14.

28.01.10
11:31

Траш, в ранните си година Маркус Рул споделя, че рамената са му били изоставаща мускулна група! ‘Nuff said ;-P

28.01.10
11:54

http://www.youtube.com/watch?v=ZhrCd65k_NQ
Аз не виждам нищо изоставащо.

28.01.10
14:02

В началото рамената му определено не изглеждат така както сега. Разбира се, на фона на другите МГ. Според него са му били изоставаща МГ. Четох интервю, но сега не го намирам... Аз когато започнах да тренирам ръцете ми бяха много напред, а сега изостават.
П.С. Краката му 92 година изглеждат много зле !

Мнението беше редактирано от Владимир на 28.01.10 14:03.

SV

28.01.10
15:14

Благодаря за съветите!Ще опитам това за ротаторите, дано да има ефект!
А що се однася до раменете на Маркус:Ех и моите така да изостават...

Мнението беше редактирано от Svetio на 28.01.10 15:14.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1