Въпрос

24.01.10
17:47

Здравейте ;) Висок съм 178-9 Килограми:62-3 16годишен занимавам се с Футбол.
Миналата година зимата ходех на фитнес, но когато почнах тренировки по футбол спрях с фитнеса и нямаше почти никакъв ефект.Въпросът ми е може ли да комбинирам футбола с 2-3 дена фитнес и ако се храня по 5-6 пъти на ден с определените храни дали ще мога да кача килограми.Знам,че това ще бъде трудно, но ще гледам тези 2-3 дена да бъдат когато тренировките ни не са основно бягане за да не хабя много енергия.Тази зима отново ходя от началото на Януарни и неискам да спирам за да има накакъв ефект от всичкият ми труд.Целта ми е да покача още 6-7 килограма и после да си поддържам теглото.
Очаквам вашите отговори,съвети,препоръки.Предварително благодаря на всички :)

24.01.10
19:01

Да може..ходи колкото се може пъти пове4е!Мн важно е да не спираш да тренираш!Ина4е храната:ориз,картофи,месо,мле4ни продукти..след трен.храната да има много белтъци! И упоритост трябва нмого :)

24.01.10
19:44

Еми ако испивам половин литър прясно мляко след трен. това достатъчно ли ще бъде?

26.01.10
18:58

Моляви още някой да си даде мнението за да знам какво да правя,защото след няколко дена започвам тренировки.Извинявайте,че съм малко нахален,но все пак вие сте по опитните и се надявам да помогнете :)

Мнението беше редактирано от Tipaj на 26.01.10 18:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1