Излолиран соев протеин

PA

26.01.10
12:41

Здравейте имам въпрос за изолиран соев протеин.
Докато бях в маркета го видях и реших д пробвам главно заради цената която беше около 5лева за 0.500гр.
На етикета пише изолиран соев протеин 90%
Състав в 100гр;
Белтъчени 90 гр
мазнини 0.4 гр
Въглехидрати 5.4 гр
Енергийност 329 ккал
Така знам че повечето ще напишат че това е голям боклук и да не го ползвам но  пък е доста тънко с него.
Въпроса ми е когато да го взимам мисля да почвам да чистя кг и завота ограничавам храната за вечеря а пък тоз протеин като го хапна и мн ме засища и не ми яде след това а иначе след като стоя всеки ден до минимум 12 часа или по късно и много огладнявам.
Как ще е по добре да се взима преди тренировка или да кажем към 9-10 часа ве4ерта?

АН

26.01.10
12:54

Вкарай малко снимки. На коя фирма е?

PA

26.01.10
12:59

Пише произведено в китай.Пакетирано от “Вивена” ЕООД

Единственото качествено нещо в Китай, е Китайската стена  :lol:
Недей се занимава с глупости, просто хапвай по качествено и засега не се занимавай с прахчета.

PA

26.01.10
15:26

Аз съм наясно че не е качесвен но все пак ако съдържа и на половина тези съставки може да го вкарам като последно храна за деня поне така мисля.

26.01.10
16:08

Ванка, има хубави китайки. Недей така.

Това е растителен протеин е не може да се сравни с животински,но като цяло от всички растителни от соята и боба са най -добри,но е препоръчително да е комбиниран с  животински такъв.Като цяло соевият протеин не е добър избор,не е добре ако пиеш само него и ако го пиеш и в големи количества(за мъжете става въпрос),но също може да се използва сполучливо,ако си правиш някаква матрица за заместване на протеинова храна ,например,10гр яйчен+15гр казеин+15гр сурватка+10гр соев= 50гр интересна комбинацийка

26.01.10
19:18

В складовете на ПиКО има Холандски соев протеин. Три качества - преди бяха 6,7 и8лв/кг. Пак над 90% белтък и трите. Разликата между тях усетих в разтворимостта - най-скъпия се разтваря перфектно. Най-евтиния - не.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1