26.01.10
19:38
Здравейте :). Моля да ме посъветвате какво да закусвам . Закусвам в 6и30 без събота и неделя . Както и за следобедно хапване . Него го правя към 4 . Цел - покачване на мускулна маса . Благодаря ви предварително.
26.01.10
19:50
Яйца, овесени ядки, макарони, месо. Варианти много :)
26.01.10
20:52
Погледни дневника ми... в работен ден закусвам стандартно в почти всички случаи. Следобедвана закуска - също.
Благодаря . И закуската и следобедната закуска ще ги използвам . Пак благодаря и ще следя дневника ти с интерес :) .
26.01.10
21:29
Като правило в работен ден ям относително едни и същи неща заради ограниченото време за приготвяне на храна. Сандвичите сутрин ги правя на автопилот, мога и със затворени очи. :-P Обичам, обаче, топла закуска, а да варя паста в 6:00 - не, благодаря. Следобедната закуска е на работното ми място... там съм занесъл известни количества овесени ядки и пшеничен зародиш, а всеки ден си купувам кисело мляко на път за работа.
казано от Кольо Пияндето на 26.01.10, 21:29:
Като правило в работен ден ям относително едни и същи неща заради ограниченото време за приготвяне на храна. Сандвичите сутрин ги правя на автопилот, мога и със затворени очи. :-P Обичам, обаче, топла закуска, а да варя паста в 6:00 - не, благодаря. Следобедната закуска е на работното ми място... там съм занесъл известни количества овесени ядки и пшеничен зародиш, а всеки ден си купувам кисело мляко на път за работа.
Така съм го решил и аз, най-лесният вариант е :)
27.01.10
12:55
по принцип си хапвам Паста,защото вече при всяко гребане на лъжицата от овесените ядки ми са повдига,но като тръгвам на даскало просто си мажа 2-3 филии с фъстъчено масло,3-4 яйца хапвам и пия една чаша мляко :) и въглехидрати имаш и белтъчини имаш ;)
27.01.10
15:44
Мойта закуска е пък тежка храна:пица,кифла,кисело мляко,бози..изобщо сякви тестяни неща от които се трупат доста мазнини но ги изгарям на колело или бягане и пак извличам въглхидратите и белтъците