27.01.10
10:50
Като гледам как потребителите отвъд океана как са полудели по Intrabolic, не мога да си обясня какво този продукт според някой революционен прави толкова, че да има такава истерия по него. Най-общо казано има 4гр. Хидролизиран протеин, най-вероятно тука е революцията не знам.
И до тука спираме с революциите, защото другите съставки са до болка познати и използвани от доста време, като Леуцина(магическата аминокиселина относно протеиновия синтез), която е САМО 2.5гр., както и само 1,5гр. от няколко аминокиселини в свободна форма(нищо кой знай какво) и един бета-аланин(за който има доста изследвания за начина на прием и дозата) също в ограничено количество от сорта на 1.6гр. И това всичко в доза от 12гр.
В заключение ще кажа, че освен дизайнерския им протеин няма друго, което да не съм ползвал и да мога да го определя като революционно.
Може би повечето ревюта на продукта от хора с по-голям опит в добавките ще донесе по-голяма яснота или пък напразно търся “под вола теле”.
27.01.10
11:00
Ми може да има нещо забранено, съвсем без да искат да са забравили да го обявят, което да води до сравнително добри резултати и затова хората го коментират. Историята познава и други подобни случаи.
Може пък комбинацията между съставките да е уникална.
Има варианти
27.01.10
11:14
Да има нещо забранено едвали, и то точно в интра-уоркаут продукт. А до колкото това да е магическа комбинацията е възможно, но пък аз съм ги комбинирал всичките тези продукти без протеина и то в пъти по-големи дози от колкото са в продукта и не съм получил нищо магическо.
П.С.>Просто едни разсъждения относно продукта, не ме разбирайте погрешно. Явно просто добре се отразява на хората, които го използват, в което няма нищо лошо, но някак си в природата ми е да търся логиката, дори и на места, където я няма :))
П.С.>Скоро сигурно и аз ще го ползвам така, че ще мога да изкажа и мнение като потребител. :)
27.01.10
11:15
Доста бедна тема.
Общо взето май е така - нищо чак толкова революционно,но кърти мивки :lol: Явно хидроизолирания протеин си казва думата.
27.01.10
11:22
казано от Камен Каменов на 27.01.10, 11:15:
Доста бедна тема.
Доста бедно мнение!
Не знаех, че темите се делят на бедни и богати, като няма какво да кажеш по-добре не спами темите.
27.01.10
13:19
@bobi_benetton - Здравей.
Честно казано, не знам кое дава невероятният ефект от продукта. Аз си го обяснявам така :
1. Доказани съставки с реални изследвания, в точно определни РАБОТЕЩИ количества
2. Синергия между отделните съставки, което води до неколкократно увеличение на ефекта
3. Разбирам, че си ползвал отделните съставки в пъти по-голямо количество, но може би суровините които Аthletic Edge влага в продукта, са от най-високо качество. Така си го обяснявам, щом не получаваш задоволителен ефект от отделните съставки
3. Дизайнерският хидролизиран протеин, с ненадмината висока степен на хидролиза 30% , която доставя 70-80% ди и трипептиди.
В момента ползвам този продукт, както и IntraXcell и SteelEdge.
Като вносител на марката се чувствам длъжен да ги изпробвам. :)
E, честно да ти кажа - буквално си правя гавра с мускулите си по време на тренировка, а на другият ден имам съвсем слаба мускулна треска. Говорим за МНОГО добро възстановяване. Още един от ефектите - с всяка тренировка, все по-силен и по-издръжлив.
Думите ми не са празна реклама, а са реалният ефект. Има още няколко човека от форума, които ползват в момента IntrAbolic и могат до потвърдят същото.
п.п Сега се сетих за улта-дупер рекламата на Biotest и Т-nation - става дума за Anaconda. Нали се сещаш, че всичките им резулатите идват от хидролизираният им казен в Анакондата. Е, тук си имаш една мини анаконда :)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.01.10 13:44.
казано от Камен Каменов на 27.01.10, 11:15:
Доста бедна тема.
Напротив, темата е доста интересна за хората,които обичат да вкарват мисъл и разсъждение в нещата. Аз самия не съм пробвал продукта още,но чувам страхотни отзиви,та и това ще стане :) Наистина както каза Сашо, не е в количеството тайната, а в самата пропорция и качество на суровината :)
27.01.10
15:38
Толкова го хвалят, че чак се обезсмисля използването на други добавки, пиеш само него и ставаш Супермен.. :Д