27.01.10
15:27
Искам да попитам заа 2 продукта протеини на една и съща марка- Multipower кое е ментето:
единият е от silabg.com—> silabg.com/bg/4103-MULTIPOWER-PROFESSIONAL-WHEY.html
а другият е от друг сайт, но го има и в един магазин от който мислех да си го взема: http://www.multipower-bulgaria.com/product.php?id_product=106
Забелязвате ли разликата в опаковката(при надписа на Multipower,черната лента) и грамажа и името.. Едното е Whey Protein а другото е Professional whey като съставките са едни и същи имената и грамажа са различни, като в silabg.com няма въпросният Whey Protein? Въпроса ми е кое е ментето фалшификат (ако има такова).. и как да съм сигурен дали получавам истински немски продукт а не български фалшив боклук! ? Благодаря предварително и дано съм помогнал и на други с тази тема :P :)
А сети ли се да погледнеш на сайта на проиводителя,не знам дали си на ясно,но опаковките се променят и не е задължително картинката да отговаря на това,което ще получиш.
27.01.10
16:33
Разминаване,един глас. :P
27.01.10
18:59
казано от Biad__ на 27.01.10, 16:29:
А сети ли се да погледнеш на сайта на проиводителя,не знам дали си на ясно,но опаковките се променят и не е задължително картинката да отговаря на това,което ще получиш.
Защо един и същи продукт ще се продава с различни имена в различни опаквки ? Сега гледах в www.multipower.com и видях че няма продукта от silabg.com—> Professional Whey, нито намирам Л-карнитина на multipower който се продава в България: - http://sportsfood.multipower.bg/index.php/product/BODY/54 Някой с мнения по въпроса ? :P :)
Мнението беше редактирано от ChiChO на 27.01.10 19:01.
25.02.10
02:10
Няма никаква измама. Просто информацията в сайта на Silabg е много остаряла, а и цените им не са актуални. За това се придържай към сайта на официалните вносители www.multipower.bg. А този L-Carnitine концентрат от 1 литър наистина го няма в официалния немски сайт, но ти гарантирам че е продукт на LONZA Швейцария, и е 100% оригинаално произведен от MULTIPOWER. А освен това е и един от най продаваните и търсени продукти.