Тренировките при силов трибой?

27.01.10
15:01

здр ! как тренират трибойците... може ли някой да даде някаква програма .... впечатления ,коментари и тн..

VI

27.01.10
17:14

Тренират се основно трите движения, като към тях се добавят изолиращи упражнения за поддържащите мускули в повече повторения. Тренира се 5-6 дни в седмицата, понякога и двуразово. Тренировката е кратка,  с не голям обем, но с честа повтаряемост. Всяко едно от трите джижения обикновено се тренира около 3-5 пъти седмично, като повторенията са ниски, а преди състезание се набляга и на доста серии с по 1-2 повторения. Както сам забелязваш има доста разлики между трибойското трениране и обикновеното силово такова(програми като 5х5 и др. подобни). За да тренираш като трибоец, трябва да имаш много добро възтановяване, включващо доста медикаменти, стабилно хранене и достатъчно почивка. Това разбира се ако искаш да имаш някакви прилични професионални резултати.

27.01.10
18:18

ясно е ,че нямам професионални намерения просто съм любопитен ,защото скоро някъде бях видял програма за трибойци обаче не успях да я разгадая..  някога в бъдеще може да пробвам интересно ми е .... иначе си много прав за въстановяването... аз с едно 25 едвам се справям....  но все пак ми е любопитно ;D ти да не се занимаваш с нещо подобно ?

Влез тук -> http://www.gohard.org/forum

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1