27.01.10
17:48
Здравейте , въпроса ми е следния , имам блажно коремче , мазничко такова , не е много голямо но е мазно.Преди съм ходил на фитнес 2 месеца , обаче спрях за месец и половина някаде. Сега започнах отново става вече 3 седмици , може да се каже че имам някакво начало.Искам да ви попитам как да съчетая фитнеса със свалянето на малкото мазнинки и стягането на корема.Нали по принцип за да покачвам мусколната си маса трябва да ям стабилно, същевремнно обаче как да се справям и с корема след като трябва да хапвам доста за да не губя мускулна маса от към другите мускули.Моля помогнете ако може да ми кажете , какви храни точно да ям , или може би хранителен режим който да е съвместим и да мога да работя над тялото си както и на корема.Благодаря много.
27.01.10
20:41
Няма кой да тръгне да обеснява на дълго и широко.
Пробва ли с по-интензивни тренировки и по-здравословно хранене? ;)
Да но нали ми трябва все пак стабилна храна и обилно ядене за да качвам мусколна маса , а когато ям стабилно не виждам как ще мога да оправя корема. :( Просто не знам какво да правя , за това ви моля за съвети.
Според мен трябва в момента да се храниш балансирано - достатъчно протеини, и разумно количество въглехидрати и мазнини. Тренирай и се храни балансирано, междувременно хвърли едно око на статиите за НВД. С балансирано хранене и тренировки, ще се чувстваш супер и ще забележиш положителни промени в тялото си.
Към Април-Май вече може да минеш на НВД за около 2-3 седмици и в общи линии това ти е играта.