interactive - beta alanine

27.01.10
20:52

как трябва да се приема този продукт и по колко таблетки - fitness1.bg/beta-alanine/

Темата беше редактирана от TinyIron на 27.01.10 20:53.

GO

27.01.10
21:11

Състав за 1 капсула: Beta Alanine (3-aminopropanoic acid) ...750 mg
Количество в опаковката: 200 капсули

Начин на употреба : Преди тренировка.

Мдамм..

3 таблетки  30-40 мин преди тренировка, 3 веднага след.В нетренировъчните дни 3 сутринта и 3 някъде през деня.Аз го пия по тази схема само, че единия ми прием е 3 таблетки, а втория 2, че съм го изчислил да стигне за 40 дни ;)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 27.01.10 21:12.

27.01.10
21:47

RogerF, и ти ли пиеш същите? и ако да , би ли споделил дали си залужава да се пие :)

Мнението беше редактирано от TinyIron на 27.01.10 21:48.

Абсолютно същите пия, взех си ги на промоция от бодиарта :D

Ми усещат се, освен сърбенето по лицето, ми дават малко повече енергия, но по-ценното което забелязвам е, абсолютната лиспа на мускулни трески.Все пак пия и протеин и креатинова матрица,но бета аланина го почнах след тях, и се усеща разлика в положителна посока ;)

27.01.10
22:23

ами този сърбеж нещо ме притеснява, да не взе да се опъпча на лицето ? и без това не съм с много гладко лице де.

Мнението беше редактирано от TinyIron на 27.01.10 22:27.

Хахахахха, това всъщност са изглички, аз го оприличавам на сърбеж.Ако няма такива, значи продукта не действа, няма нищо общо с появата на пъпки :)

27.01.10
22:38

казано от RogerF на 27.01.10, 22:26:

Хахахахха, това всъщност са изглички, аз го оприличавам на сърбеж.Ако няма такива, значи продукта не действа, няма нищо общо с появата на пъпки :)

Десо, това не е точно така :)
При едни има иглички от бета аланина, при други няма. Ако не усещаш иглички, това НЕ означава, че не действа продукта.

Нали ми доставя душевния оргазъм , това е важното ;)

28.01.10
11:40

Не забравяйе, че максималните ползи от бета-аланина се забелязват след 10 седмична употреба !!!
Относно “игличките” - “At high doses, a slight skin flushing effect can sometimes occur. This effect is harmless and goes away by lowering dosage amounts.”

28.01.10
12:08

Аз също си купих от него и го пия 30-45мин. преди треноровка, но по 4 капсули, за 2 седмици.После започвам по 5капсули!И след това може и по 6,зависи дали още го усещам!

06.10.10
04:41

казано от Владимир92 на 28.01.10, 11:40:

Относно “игличките” - “At high doses, a slight skin flushing effect can sometimes occur. This effect is harmless and goes away by lowering dosage amounts.”

Да дигна малко старата тема...
Не съм много добре с хамериканския,ама доколкото схванах,ефекта с игличките ще изчезне,ако намаля дозата....а трябва ли да я намалям?

дебелия, не намалявай дневната доза, просто я “разхвърляй” на повече части.
Например - вместо 2 х 3 g, направи 4 х 1.5 g.

06.10.10
08:59

казано от Кольо Пияндето на 06.10.10, 06:46:

дебелия, не намалявай дневната доза, просто я “разхвърляй” на повече части.
Например - вместо 2 х 3 g, направи 4 х 1.5 g.

Ъъъ, 6г. не са ли множко...аз смятах по 4 да го вземам...
От вчера го пия,и от 2г. ми боде цялото тяло,а от 1г. ми се “окарфичва” само лицето и за по кратко време....
По принцип,мога да свикна с “иглотерапията” , стига да не е вреден страничен ефект.

казано от дебелия на 06.10.10, 08:59:

Ъъъ, 6г. не са ли множко...аз смятах по 4 да го вземам...
От вчера го пия,и от 2г. ми боде цялото тяло,а от 1г. ми се “окарфичва” само лицето и за по кратко време....
По принцип,мога да свикна с “иглотерапията” , стига да не е вреден страничен ефект.

Дадох пример с 6 g дневно... Зависи в каква формулация е добавката, която ползваш. Според моите впечатления 4 g е минималната работеща доза. Боцкането не е вреден ефект.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.10.10 09:31.

06.10.10
10:09

тва определено е наи-изгодният бета аланин на хапчета в момента

06.10.10
13:23

казано от caihundrel на 06.10.10, 10:09:

тва определено е наи-изгодният бета аланин на хапчета в момента

Ъъъ,аз пия на прах,на примафорс,ама предполагам че няма значение...ефекта трябва да е същия...
Кольо, смятах да го вдигна постепенно до 6г, ако не ми действат 4….или трябва още от началото?

Мнението беше редактирано от дебелия на 06.10.10 13:27.

казано от дебелия на 06.10.10, 13:23:

Ъъъ, аз пия на прах,на примафорс,ама предполагам че няма значение...ефекта трябва да е същия...
Кольо, смятах да го вдигна постепенно до 6г, ако не ми действат 4…. или трябва още от началото?

Не би трябвало да има разлика в ефективността (аз съм пил само капсулките на InterActive, обаче, не мога да направя директно сравнение). Увеличаването на дозата е добра идея, до колкото съм чел, дози над 6 g не са по-ефективни. Преди всичко трябва да си търпелив - при мен положителните ефекти започват да се долавят след 4-5 седмици от началото на приемане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1