28.01.10
10:09
дъбър ден извинявам се за темата ама неможах да намеря точно това което ми трябва нямам си представа от хранителни добавки и искам ако може да ми помогнете проблема ми е такав.Искам да почна зала обаче искам да взема протеин и креатин може те ли да ми предоложите хубави продукти благодаря ви предварително
казано от Sakata89 на 28.01.10, 10:09:
дъбър ден извинявам се за темата ама неможах да намеря точно това което ми трябва нямам си представа от хранителни добавки и искам ако може да ми помогнете проблема ми е такав.Искам да почна зала обаче искам да взема протеин и креатин може те ли да ми предоложите хубави продукти благодаря ви предварително
Далече си от добавките още.Почни да тренираш, прочети повече за хранене и тренировки и след няколко месеца може да се замислиш за добавки ;) По-здрави !
но аз имам гладиатор и тренирам някаде 2 месеца и се реших да почна и зала защото само с гладиатор не става затова искам и да взема протеин и креатин грешно ли мисля?
казано от Sakata89 на 28.01.10, 10:20:
но аз имам гладиатор и тренирам някаде 2 месеца и се реших да почна и зала защото само с гладиатор не става затова искам и да взема протеин и креатин грешно ли мисля?
Грешно мислиш.
За протеин си купи някой комбиниран, като Matrix,Syntha 6,100% Whey Gold Standart,Myofusion.Тези ще ти свършат добра работа, защотот съдържат бързи, бавни и средни по усвояемост протеини.Това кой от изброените ще избереш зависи само от това, колко пари си готов да отделиш.А за креатин си вземи някоя креатинова матрица, няпример Cellmass, Green Magnitude.От одзивите, които съм чувал, това са най-добрите,самия аз съм пробвал GM и Matrix и съм много доволен!