22.01.10
16:58
Здр-те тренирам от 4 месеца и мисля да взема вече някакви добавки. Не съм наясно какво точно да взема, затова реших да се консултирам с вас. Мисля да взема някакъв протеин но незнам какъв точно и дали протеин е най-добрият вариант за покачване на тегло. Парите които мога да отделя са 70-80лв , може ли някой да ме насочи към някаква марка за тези пари.
22.01.10
17:13
Здрасти.
4 месеца са малко за добавки, натрупай още стаж. Да кажем направи ги още 4 месеца, поне.
Има няколко базови добавки, който е хубаво да са налице като за начало.
Вземи си едни витамини, примерно NOW Daily Vits или Dymatize Super Multi.
Ако толкова много искаш да избързаш с добавките, ще ти посоча и няколко протеина за тази цена. Търси:
Muscle Gauge Premium Blend
Interactive Whey Pro
Протеина го пиеш след ставане и след тренировка.
Идеалният вариант за теб е Myofusion на Gaspari. Сага от магазини Healtstore правят PRIСEMATCH,което значи, че можеш да си вземеш продукти на по-ниски цени,ако им покажеш че продукта, коъто искаш накоъ друг го предлага на по-ниска цена, те ти го дават още по-евтино!Аз така си купих Myofuson-а, за който ти пиша.Да знаеш много добър протеин е!
казано от boqn4o на 23.01.10, 13:41:
Идеалният вариант за теб е Myofusion на Gaspari. Сага от магазини Healtstore правят PRIСEMATCH,което значи, че можеш да си вземеш продукти на по-ниски цени,ако им покажеш че продукта, коъто искаш накоъ друг го предлага на по-ниска цена, те ти го дават още по-евтино!Аз така си купих Myofuson-а, за който ти пиша.Да знаеш много добър протеин е!
Дори и така няма да му се върже на 80 лева ;) Виж горните две предложения.
23.01.10
18:42
А може ли да ми кажете каде точно има магазин за хранителни добавки, за да си закупя от там някое от предложенията ви. Аз съм виждал само на ,,Пиротска,, мисля че имаше 1 магазинче за добавки. Там ако го има още ще мога ли да си ги закупя някой протеин от там.
казано от simeon90_ на 23.01.10, 18:42:
А може ли да ми кажете каде точно има магазин за хранителни добавки, за да си закупя от там някое от предложенията ви. Аз съм виждал само на ,,Пиротска,, мисля че имаше 1 магазинче за добавки. Там ако го има още ще мога ли да си ги закупя някой протеин от там.
Виж темата за вносителите, варианти бол ;)
Аз си го купих за 85лв.,което е много малко за такъв протеин.А и 5лв. не мисля, че са чак такъв проблем , все пак е един от най-добрите протеини.Купих си го от магзин Хелтстор.Виждал съм някъде из сайта коментари на консултанта им, под тях мисля, че има линк, ако е така там може да видиш от къде да си го купиш!
Мнението беше редактирано от boqn4o на 25.01.10 15:32.
28.01.10
11:37
Момчета това добър вариант ли е NECTAR SWEETS - Chocolate Truffle 1005 г 80лв от Healtstore.
28.01.10
11:43
Ми.. Аll the whey Isolate 2270гр ти е 83лева =)
Хора обърнете внимание и на качеството, не само на цената!Ако, си купиш някакъв протеин само заради цената и от него само ти се подува корема, не го усвояваш и го “изкарваш”- съответно с нищо не ти помага,няма ли да съжаляваш, че не си си купил по-скъп, но за сметка на това качествен протеин?
казано от boqn4o на 28.01.10, 12:01:
Хора обърнете внимание и на качеството, не само на цената!Ако, си купиш някакъв протеин само заради цената и от него само ти се подува корема, не го усвояваш и го “изкарваш”- съответно с нищо не ти помага,няма ли да съжаляваш, че не си си купил по-скъп, но за сметка на това качествен протеин?
Колега All the Whey си е доказана марка, виж в bb.com ;) За тея пари е перфектен !