AEN INTRABOLIC SAMPLE REVIEW

27.01.10
17:57

Пробвах да пия по 1 и по 2 дози по време на тренировка. Ефекта от 1 беше страшен, а от 2 не мисля да коментирам :) Факт е, че направих едни от най-тежките си тренировки без да имам мускулна треска след това.

Разтворимост 10/10
Разтваря си се  :lol:

Вкус 10/10
Епа вкусно е :lol:  Сериозно по тези 2 параграфа няма какво да кажа.

Сила 9/10
Колкото банално и комерсиално да звучи - увеличих работните тежести още от първата тренировка, след първата доза ! Факт. Първата ми тренировка беше за гръб + прасци. По принцип винаги започвам с набирания като последните няколко повторения са с форс. С интраболик нямах нужда. Даже направих няколко интересни вариации. Най-много се учудих на гребните движения, които са ми приоритет. Много сила имах там и не чувствах умора. Тренировъчния ми партньор постоянно казваше “Чакай имаш още 15тина секунди почивка”, но аз нямах нужда от тях.

Напомпване 8/10 Напомпването беше определено на ниво, но нека погледнем етикета. Можем да очакваме добро напомпване само от аргинина. Еми супер. Базова съставка, съставка доказала се, в доволно к-во. Напоследък вече има такива продукти, че вече се чудиш коя добавка ти действа. Иновации, глупости. Ето само с една съставка в доволно количество усетих доволно напомпване.

Издръжливост 10/10 Горе май позичерпах въпроса. Наистина това бяха доста интензивни тренировки с минимални почивки! Кратко и ясно :)

Общи впечатления Продукта е страхотен и определено ме грабна. Преди съм пил бета аланин в по-големи дози и да ви кажа - боцкането не може да се сравни с това от Интраболик ! Явно има значение каква е суровината. Сравнявам Интраболик с 2 Intraworkout продукта, които съм пил:
1.Gaspari Nutrition Size On - вярно това е креатинов продукт, но аз го разглеждам като intraworkout такъв. Все пак не мога да споря с Рич Гаспари, който твърди същото.  А и невинаги формулата е най-важното. Резултатите в крайна сметка са по-важни!
2.Controlled Labs Purple Wraath - Като вземем впредвид цената,етикета и ефекта Интраболик бие по всички параграфи.

Освен всичко Интраболик е и най-изгодния продукт.
Направих си няколко прости сметки и вижте какво излезе:
1.AEN Intrabolic 40 тренировки = ~2.30лв доза
2.BSN Volumaize = ~3.25лв доза
3.CL PW = ~1.50лв доза, но всички ще се съгласим(пил съм продукта), че реалната доза е 2дози => 3.00лв доза

Обща оценка 9.5/10

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 29.01.10 12:09.

КК

27.01.10
19:43

Мисля, че е по-правилно да се сравнява с InTrain, не с Wraath.
Иначе страхотно ревю :)

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 27.01.10 19:46.

27.01.10
19:57

казано от Камен Каменов на 27.01.10, 19:43:

Мисля, че е по-правилно да се сравнява с InTrain, не с Wraath.
Иначе страхотно ревю :)

аз пък си мисля че точно по-правилно е да се сравнява с PW , доста по-сходни са като етикет

Мнението беше редактирано от target на 27.01.10 19:57.

DY

28.01.10
11:22

Потвърждавам абсолютно всичко,написано от Владими92 за продукта!

28.01.10
11:26

Много добро ревю.Напълно изчерпателно - кратко, точно и ясно.

28.01.10
11:30

Понеже тренирам в малка зала и всички се “знаем” винаги, когато имам интрауъркаут продукт ме съсипват от ебавки. Напоследък всички ме чешат, че съм налял, ебават ме с въпроси “какво зобя” е такива. Явно добавките наистина работят, а и си е голям кеф :)

28.01.10
11:31

Нямам търпение да започна да го пия продукта сериозно.

Пирвото ми впечатление беше ... нямам думи. 130 на смит за горни гърди.
Направо ми пресъхна устата от интензивност.
След тренировка имах си ли за още една.
Мускулна имах, но много по особена, която мина за 1 ден (обикновенно минава за 2-3).

28.01.10
11:53

Много съм доволен и аз, тренировките са ми в пъти по-ползотворни.

Мнението беше редактирано от karlo на 28.01.10 11:53.

28.01.10
13:16

От кого можем да получим мостри? Аз лично искам да се убедя в казаното за продукта...

Мнението беше редактирано от Даниел Г. на 28.01.10 13:16.

28.01.10
13:49

казано от Даниел Г. на 28.01.10, 13:16:

От кого можем да получим мостри? Аз лично искам да се убедя в казаното за продукта...

И аз се интересувам, но Сашо каза, че са свършили...

Не съм предполагала, че някога ще го кажа за дадена добавка, но този продукт определено действа още от първи прием!

ГН

09.02.10
21:26

И сега от мен по същите критерии. Малко като че ли по-щадящ съм от Владимир, но не ме разбирайте погрешно - препоръчвам продукта горещо!

Разтворимост: 8.5/10
Е разтваря се с леки забележки. Нищо фатално. Добре е.

Вкус: 9/10
Хубаво е, когато по време на тренировка можеш да пийнеш нещо вкусно.

Сила и Напомпване: Не споря, възможно е да са се повишили, но немога да дам 100% обективно мнение, защото пия азотни буустери! Ефекта е добър, просто не мога да го оценя затова и не поставям оценка.

Издръжливост: 10/10
Докато силата и напомпването не мога да разгранича ясно от азотния буустер, тук вече се усети. МНОГО. Да го кажа така: Умора няма. Идеална добавка за тренировки от 2 мускулни групи с продължителност над 1 час!

Обща оценка: 8.5/10

За разлика от други мои ревюта, това ще бъде кратичко. Благодаря също така на Сашо, че ми прати мострите, защото дори само тези 5 мостри ми помогнаха доста в тренировките, без съмнение! Надявам се и ревюто ми да е било обективно и полезно и съжелявам, че не спрях буустера, за да мога да изкажа пълно мнение по всички точки, но все пак - исках да извлека макс-а от тренировките си! В заключение: Таймингът е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важен и като продукт, който прави правилното нещо в ПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ, искрено препоръчвам Intrabolic на всеки сериозно трениращ.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 09.02.10 21:29.

07.06.10
20:43

казано от Владимир92 на 27.01.10, 17:57:

3.CL PW = ~1.50лв доза, но всички ще се съгласим(пил съм продукта), че реалната доза е 2дози => 3.00лв доза

Не съм съгласен тука с тебе, от 1 доза тялото ми избухваше. 3-4 пъти пробвах 2на доза, ефект същия. Както знаеш, при всеки е различно.

22.06.10
16:57

Знам че не може да се сравни, но кое ти даде по-добри резултати Греен Маг или Интраболик  и кое би ползвал отново за маса ? :)

22.06.10
17:49

IntrAbolic + Pre Surge UNLEASHED ! Сякаш съм нов човек ! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1