Изтрити постове, НЕнарушаващи правилата....Защо?

Темата е заключена.
КИ

28.01.10
20:31

Здравейте,
пускам тази тема, тъй като не намирам отговор на въпроса - Защо бяха изтрити мненията ми?
Запозната съм с правилата на форума http://www.bb-team.org/privacy/ и не разбирам по коя точка съм направила нарушение. Дори смятам, че при това положение моите права са нарушени по точка 33.0.
Отдавна чета този форум и днес реших да се регистрирам като потребител, за да мога да пиша по темите, които ме вълнуват. Но явно това не е разрешено, или поне не и в този форум. Защо? Много ми се иска да получа отговор.
Ако е необходимо - мненията ми бяха в темата на явно недосегаемите тук HealthStore.
Вижте, ако аз някъде греша и сайта обслужва този магазин/дистрибутор, направо може да премахнете акаунта ми. Но това трябваше да я обявено някъде все пак.

Надявам се да съм пуснала темата в правилния раздел, а още повече се надявам да получа някакъв отговор от модератор/администратор.
И тук ли не се толерират новите потребители?
Поздрави

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.01.10 20:43.

Напълно съзнаваме смисъла на думите ми. Грешка не сте направила, единствено това, че темата, в която дадена марка се представя, няма за цел да е среда за дебат, който се беше породил от последните коментари там.

За съжаление, това не е документирано, а ще намери място в условията за ползване. Един раздел (отскоро категория) във форума има нужда от толкова правила, колкото всички останали, взети заедно.

Именно поради тази причина пуснахме това допитване. Ако желаете да поставите въпроса си отново, нека бъде в нова тема, а не в презентацията.

Надявам се да съм отговорил на въпроса ви.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 28.01.10 20:38.

КИ

28.01.10
20:42

Благодаря за бързия отговор.
Гласувах по запитването. Надявам се скоро да се осъществи промяната и да бъде градивна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1