28.01.10
13:18
Днес ми пристигна доставката от сила бг на CEE на PrimaForce.Грамажа е 500гр.Имам обаче проблем когато го отворих имаше малко бучки и от тука знам,че като има бучки маи е развален.Също така нямаше срок на годност поне аз не намирам на кутията.И когато го отворих мерителната лъжичка беше нали два грама ама драшката и беше доста дълга незнам колко санта ама бая беше 7-8 незнам.Помогнете ми да не са ме измамили нещо.И ако може самите вносители на фирмата силабг да пишат.
Олелел благодаря ти приятел.тъкмо се бях притеснил леле а за лъжичката какво,ще кажеш и за тва ако знаеш каде се намира срока на годност.
хаха не разбрах точно какъв е проблема с дръжката :Д според теб колко трябва да е дълга :)
Относно срока на годност - виж на дъното трябва да има лепенка ,на която да пише EXP: и датата :)
С брат ми (миsho) сме изпили около 1кг от този креатин. Купувал съм и за доста приятели. Винаги е на бучки. Това не трябва да те притеснява, напротив това е знак, че е наистина Етил Естер !
казано от padre на 28.01.10, 13:54:
хаха не разбрах точно какъв е проблема с дръжката :Д според теб колко трябва да е дълга :)
Незнам просто ми се стори доста дълга незнам мислих си,че не е в ред нещо
казано от padre на 28.01.10, 13:58:
Относно срока на годност - виж на дъното трябва да има лепенка ,на която да пише EXP: и датата :)
Пише само Ех:032111 тва незнам ко значи :)
29.01.10
08:49
Моя монохидрат е на бучки,значи е развален ли?Креатина е на Про Нутришън.
29.01.10
09:00
казано от Radoslav89 на 29.01.10, 08:49:
Моя монохидрат е на бучки,значи е развален ли?Креатина е на Про Нутришън.
Май се е увлажнил.
Погледни темата за КРЕАТИНА като цяло. ;)
29.01.10
09:02
И аз мисля че просто е увлажнен.