28.01.10
23:24
Здравеите, писах преди няколко седмици за тренировъчна програма и мисял че открих подходящата.Сега идва проблемът с килограмите.ПОчти на 17 години съм, 1.85, 60 кг. От около 6 месеца съм в залата, като през втория и третия месец пих EXPLODE MASS GAINER.Качих 4 килограма общо - преди да почна да го пия и след като започнах да го пия.Спрях го след това и свалих 2 от тях.Сега килограмите не мурдат вече 3 месеца.Кажете някоя диета за да покача масата, а също така и гейнер или протеин - изпробван ако може! :)
Благодаря ви предварително!
P.S. Втора смяна ще съм и ако може храненетата от 13:30 до 19:00 да са достъпни и за в училище.
Темата беше редактирана от vilioo на 28.01.10 23:28.
ако искаш пробваи Анимал Пак М стак хард гейнър мн е добър 21 пакета за 21 дена аз имам 2 Анимала
Хм...точно със паковете не съм много запознат но ще поразуча.Все пак чакам още преложения и отзиви :)
Ползвал ли си го?!Има ли ефект и колко постигна?!По колко на ден го пиеш?!И ако може да споделиш и хранителния си режим към него :)
31.01.10
17:53
казано от vilioo на 28.01.10, 23:24:
Здравеите, писах преди няколко седмици за тренировъчна програма и мисял че открих подходящата.Сега идва проблемът с килограмите.ПОчти на 17 години съм, 1.85, 60 кг. От около 6 месеца съм в залата, като през втория и третия месец пих EXPLODE MASS GAINER.Качих 4 килограма общо - преди да почна да го пия и след като започнах да го пия.Спрях го след това и свалих 2 от тях.Сега килограмите не мурдат вече 3 месеца. Кажете някоя диета за да покача масата, а също така и гейнер или протеин - изпробван ако може! :)
Благодаря ви предварително!
P.S. Втора смяна ще съм и ако може храненетата от 13:30 до 19:00 да са достъпни и за в училище.
Сутрешното хранене ти е наред най-важно със храненето след тренировка. Сутрин трябва да приемеш добро количество белтъчини и бавни въглехидрати. Количествата може да си ги сметнеш сам, като изнамериш информацията, с която е залят интернет, за количествата на кг. лично тегло. Не ги знам, бих ти ги казал. Трябва ти многократно хранене с протеини и въглехидрати. Но качествени въглехидрати - картофи, ориз, пълнозърнест хляб. Но ако искаш да си сигурен, че програмата ти е съобразена със собственото ти тяло, трябва добре да се информираш. Защото е лесно да отидеш някой да ти направи програмите, но е възможно да бъдат направени некомпетентно. Което не те устройва. Чети, информация в нета колкото искаш.
Гейнър на Експлоуд (Gold Matrix Gainer) пия от 2 месеца. Преди 3 седмици само мръднах кантара с 2 кг. нагоре. Но ми се струва, че това дойде от разхайтването на диетата, а не от хран. добавки, защото стана не постепенно, а бързичко. Но това си има и друго обяснение - да съм изхабил излишното на тялото количество мазнини, еднакво като маса с натрупването на мускулна за този период, в който кантара не мръдваше и вече тялото да е стигнало момент, от който нататък не иска да харчи повече мазнини и продължава само трупането на мускулна маса. Но може фактите да са други. И си мисля, че добавките, които приемам не заслужават парите, които давам. Затова съм минал на по-евтини, като Експлоуд. Преди бях заложил на ON и NOW, но не усетих тялото да ги хапва с апетит. Но това съм си аз. Ти си месен от друго тесто, така че чети, информирай се и си направи сам хранителен режим.