29.01.10
15:39
Здравейте ! На 19 съм,80 кг,185. Значи дилемата ми е следната . Около месец ми се наложи да се заседя у нас, защото имах изпити , и почти не съм излизал какво остава пък за зала.... та гледам в резултат на липсата на движение (а явно и не до там добра храна като бял хляб,сладко и т.н. ) .... посподнал съм немалко в мускулите, за сметка на това пък съм качил доста мазно по корема,паласки и така . До сега съм тренирал само за маса и никога не съм спазвал определени диети тъй като просто бях доста слаб (65кг).... естествено увеличавал съм приема на белтъчини и въглехидрати, спазвал съм препоръки за хранене преди и след трен, преди лягане и т.н. .... ТА ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ КАК ДА ПОСТЪПЯ СЕГА КАТО ЗАПОЧНА ДА ТРЕНИРАМ ОТНОВО. Да продължа ли като преди,само силови трен или да включа и кардио , диета ... Желанието ми е да качвам още тъй като не съм никак нисък ,но дали няма да се омазня прекалено! Как да ги съчетая.... Мерси предварително !
Започни кръгови тренировки, малко кардио, състави си диета и така :)
От какъв тип да е диетата ....
29.01.10
16:34
Трябва да разбереш кое работи най-добре за теб! Въглехидратна ротация,РБД с отрицателен калориен баланс,НВД. Ти си преценяваш.