SCIVATION Whey Protein срещу ALL THE WHEY PROTEIN BLEND

28.01.10
13:44

Доста атрактивни цени, а и като гледам популярни. Въпросът ми е на кой от тях да се спра, при положение, че ги пия след тренировка?

Сбърках раздела...

Темата беше редактирана от armando на 28.01.10 13:44.

28.01.10
14:11

казано от armando на 28.01.10, 13:44:

Доста атрактивни цени, а и като гледам популярни. Въпросът ми е на кой от тях да се спра, при положение, че ги пия след тренировка?

Сбърках раздела...

Все тая, профилът им е идентичен.

28.01.10
15:29

Като купувах новата кутия оня ден, тъй като нямаше Scivation, си взех бленда на MuscleGauge, който според мен също попада в този клас като се има предвид АК профила му. Реших да разнообразя малко, а и бях чел положителни неща за MGN. За сега мога да кажа само, че е с много добра разтворимост и много добър вкус, за останалото по-нататък.

Мнението беше редактирано от racing на 28.01.10 15:30.

28.01.10
15:34

Ако има на MGN Blend-a вкус Wild Berries, бързо го взимай. Уникален вкус!!!

Иначе и трите протеина са добри, който да вземеш, все тая.

28.01.10
15:43

Следващият път непременно ще питам за този вкус. Сега си взех бисквити със сметана, защото такъв имаше и пак не е зле. Инъче как го усещаш като възстановяване, има ли разлика примерно с тези от по-висок клас на NOW и ON? Не че очаквам кой знае какво от един протеин де... До сега бях на NOW Whey Isolate ама скъпичко ми излиза.

28.01.10
19:42

Разлика кой знае каква няма. Разлика може да усетиш примерно с най - новия на Оптимум - HydroWhey, другите, едва ли, няма какво толкова да прави разликата в другите.

28.01.10
20:08

казано от racing на 28.01.10, 15:43:

Следващият път непременно ще питам за този вкус. Сега си взех бисквити със сметана, защото такъв имаше и пак не е зле. Инъче как го усещаш като възстановяване, има ли разлика примерно с тези от по-висок клас на NOW и ON? Не че очаквам кой знае какво от един протеин де... До сега бях на NOW Whey Isolate ама скъпичко ми излиза.

И аз мисля,че няма да усетиш разлика..Може би след 7-8 месеца ;)

КК

28.01.10
20:45

Мен драмата ми е All the whey Protein Blend или Isolate :) Профила със Scivation е 1 към 1, разликата е повече вкусове и по-добра цена в полза на ATW.

28.01.10
20:56

казано от Камен Каменов на 28.01.10, 20:45:

Мен драмата ми е All the whey Protein Blend или Isolate :) Профила със Scivation е 1 към 1, разликата е повече вкусове и по-добра цена в полза на ATW.

Като профил бленда е 1 към 1 със Scivation, изолатът е 1 към 1 с неовкусения на NOW. За МGN специално де, ама те на практика МGN и АТW са си еднакви...

КК

28.01.10
20:59

Дам, но мисля бленда да плескам направо като почна да качвам :)

ЕД

28.01.10
21:28

MGN се прави от All The Whey. Scivation наистина има еднакъв профил със протеина на All The Whey. Тук вече цената ще накланя везните. Относно сравнението за качеството с оптимум и нау ще ви кажа, че разлика няма! All The Whey произвеждат един от най-качествените протеини на пазара и ще се изненадате ако знаете на колко известни марки All The Whey правят протеините! Това, че ние ги продаваме на супер ниски цени не трябва да ви навежда на мисълта, че са по-некачествени от ОН или Нау. Можем и ние да надуем цените и да ги завъртим около тези на популярните марки, но сме приели друга политика, понеже протеина е най-бързо оборотната стока при добавките.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 28.01.10 21:29.

28.01.10
22:15

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 28.01.10, 21:28:

MGN се прави от All The Whey. Scivation наистина има еднакъв профил със протеина на All The Whey. Тук вече цената ще накланя везните. Относно сравнението за качеството с оптимум и нау ще ви кажа, че разлика няма! All The Whey произвеждат един от най-качествените протеини на пазара и ще се изненадате ако знаете на колко известни марки All The Whey правят протеините! Това, че ние ги продаваме на супер ниски цени не трябва да ви навежда на мисълта, че са по-некачествени от ОН или Нау. Можем и ние да надуем цените и да ги завъртим около тези на популярните марки, но сме приели друга политика, понеже протеина е най-бързо оборотната стока при добавките.

Едва ли някои ще му направи впечатление поста ти, и ще ти отговора защо /понеже съм пичага/
Защото си търговец, сега все едно да дойде и вносител на ОН и да започне да обяснява и да накланя везните.
Айде със здраве.

ЕД

28.01.10
22:48

Аз си казах мнението. Запознатите знаят за какво говоря :)

28.01.10
23:21

АТW супер много ми харесват протеините им,а тоя на Сайвешън е много много назад по-всички параграфи в личната ми класация.

29.01.10
11:26

Добре с малко по-конкретни цифри, най-евтиния ATW, който съм открил е на цена 142 лева за 10 либри, и същото количество Scivation за 135 лева.
Има ли по-конкурентни цени в България? Качеството е сходно, но мисля да взема по-евтиния, макар и с 7 лева.

29.01.10
13:26

казано от armando на 28.01.10, 13:44:

Сбърках раздела...

Абсолютно все едно. Аз бих взел този, който е с по-малко холестерол (в случая ATW).

КК

29.01.10
13:34

Цената на Scivation 135 лева е само до 31ви януари в Power&Beauty;, след това си е 180, а ATW е винаги толкова, така че база за сравнение по този параграф няма.

29.01.10
14:23

Ами днес е 29 Януари и аз затова и ги сравнявам, 7 лева е лихвата на 100 лева за 1 година, не е малко :)
Благодарско на всички за мненията!

Мисля да го пия преди тренировка с половин банан, след тренировка с мляко 0,1, а в нетренировъчни дни веднага след ставане - ДОБРЕ ЛИ Е?

казано от armando на 29.01.10, 14:23:

Мисля да го пия преди тренировка с половин банан, след тренировка с мляко 0,1, а в нетренировъчни дни веднага след ставане - ДОБРЕ ЛИ Е?

Ще получиш анатема за комбинацията с мляко след тренировка, но според мен е ОК :-P
Дозата, която си предвидил за преди тренировка, по-добре я премести сутрин (веднага след ставане от сън).
Ако трябва да го систематизирам - всеки ден - 1 доза сутрин, в тренировъчен ден - още 1 доза след тренировка.

Същия к... , кой ще вземаш.Двата са напълно идентични, няма да усетиш разлика.Вече вкуса може да наклони везните в полза на единия.

29.01.10
16:10

И според мен преди тренировка недей да го пиеш. Тогава и само въглехидрати ще ти свършат работа (условно казано).

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.01.10 16:11.

29.01.10
17:48

SCIVATION Whey Protein срещу ALL THE WHEY PROTEIN BLEND = Optimum 100% Classic Whey-в момента на 70 лева няма конкуренция!

ЕД

29.01.10
18:34

Тук не съм съгласен. Протеина на доза в ATW е повече и холестерола е много по-малко. Има разлики в състава. Разлики за, които си заслужава да дадеш 4.50 лв. отгоре.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 29.01.10 18:35.

29.01.10
18:49

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 29.01.10, 18:34:

Тук не съм съгласен. Протеина на доза в ATW е повече и холестерола е много по-малко. Има разлики в състава. Разлики за, които си заслужава да дадеш 4.50 лв. отгоре.

Не са 4.50лв отгоре, защото аз съм от София отивам и си го купувам директно от магазина а от вас ще имам минимум 10лв доставка и така стават 15лв и повече .
Ел джи пи когато имате безплатна доставка с удоволствие ще пазарувам от вас, но за сега нямам такова намерение.
А разликата е 1 гр. и не смятам да я коментирам за мен е смешна!
А и Оптимум е мерцедес а ATW е опел за мен!

29.01.10
19:10

Абе и Оптимум е Опел, ама с емблема на Мерцедес за мен. Аз като избирам не гледам друго освен дали е чист изолат, профил и цена. Марката е почти без значение. Ако Оптимум беше толкова по-добър от останалите щяха ли всички да са по $80 за 10 либри в Щатите? Както и да е де, не го казвам, за да влизаме в спор, и ти в общи линии каза, че единствения критерий при толкова подобни продукти като споменатите е цената, което е и моето мнение.

ЕД

29.01.10
19:25

казано от WESTA на 29.01.10, 18:49:

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 29.01.10, 18:34:

Не са 4.50лв отгоре, защото аз съм от София отивам и си го купувам директно от магазина а от вас ще имам минимум 10лв доставка и така стават 15лв и повече .
Ел джи пи когато имате безплатна доставка с удоволствие ще пазарувам от вас, но за сега нямам такова намерение.
А разликата е 1 гр. и не смятам да я коментирам за мен е смешна!
А и Оптимум е мерцедес а ATW е опел за мен!

Разликата не е 1 грам. Гледа се и размера на дозата, а не само това, което пише в карето протеин. Разликата в холестерола е голяма. Ако за теб няма значение за други има. За доставката съм съгласен, струва 7.80 лв. Иначе пък цената на ATW си остава за постояно такава. След като вдигнат класика ще си правиш други сметки. Много от вас не са запознати със суровините, които се използват за продуктите и много от вас не знаят, че плащат за марка в повечето случаи. Говорим в категорията на протеините. Разлика в качеството на суровината на ATW и тази на най-известните протеини почти няма. Тук там се намират нови технолигични протеини, но там е въпрос на време от ATW да реагират. И пак ще се повторя. ATW правят протеините на много известни марки.

29.01.10
20:12

казано от animalbatista на 29.01.10, 19:55:

Я кажи кои са тия известни марки?

NOW, Syntrax, Optimum :P

p.s. няма да ти каже, тайна са ;)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.01.10 20:13.

29.01.10
20:32

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 29.01.10, 19:25:

Много от вас не са запознати със суровините, които се използват за продуктите и много от вас не знаят, че плащат за марка в повечето случаи. Говорим в категорията на протеините. Разлика в качеството на суровината на ATW и тази на най-известните протеини почти няма.

До някъде си прав, но не при всички е така - ще ти кажа конкретно за Syntrax Nectar /позагледах сайта ви и видях малко врели некипели :D /.
В протеина на Nectar се ползва патентован протиен “Promina”, който не е толкова масов каквото ползват ATW, както и някой други марки. За това ме кара да  си твърда на моето - че Nectar са най-високо класните суроватъчни изолати.

30.01.10
00:13

казано от WESTA на 29.01.10, 22:32:

Холестерола не ме вълнува !

А би трябвало! Холестеролът в пудрите е окислен от високотемпературния процес на сушене.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 30.01.10 00:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1