Мнения за стак за покачване на ММ

SB

23.01.10
16:24

значи на 21 год съм висок 195-6 см 90 кг. с цел за качване на мускулна маса
със стаж в залата около 7 месеца вече

стака който почти съм го събрал е следния

Halodrol Liquigels (Gaspari)
PlasmaJet (Gaspari)
Super Pump 250 (Gaspari)
Cellmass (BSN)
Myofusion (Gaspari)
Nectar (Syntrax)

какво ще кажете за този стак
доста съм чел за кви ли не видове добавки и доста вече изпробвах

ноември и декември качих 6 кг от NO-Explode + Cellmass + Volumaize + Bull Power + Syntha + суроватъчни протеини
сега обаче съм нахъсан да постигна нещо подобно за по кратко време
някой пробвал ли е подобен стак или по отделно някои от добавките и кви са му впечатленията

КК

23.01.10
16:58

Халодрола ми се струва в повече :О Доста солиден стак ^^

SB

23.01.10
17:32

е Халодрола вече съм го купил така,че ще го ползвам

купил съм още плазмата, селмаса и майофюжъна

само Super Pump и суроватка ще видя да си взема тия дни

КК

23.01.10
17:51

Във всеки случай, доста зверско :) Направи дневник, ако ти се занимава, много ми се иска да следя прогреса.

SB

23.01.10
18:11

Mоже да
ама нека първо да почна пък тогава
мисля да почна към втората седмица на февруари,не заради друго просто са неам парса и чакам заплата, а не искам да си давам последнитте за зоба :D

значи добре ти се струва и на тебе дано и така да се окаже, очакванията са ми големи надявам се на нещо от сорта по 1 кг маса на седмица пък ше видиме кво ще стане
некой ше кажат ма не става само с добавки тряя и ядене :D , но и с ядене съм се запасил яко за тогава пък ше видиме

като почна със стака ако има резултати ше пиша в тая тема ;-)

Мнението беше редактирано от Shady Block на 23.01.10 18:13.

КК

23.01.10
18:48

Ами единственото, което ме учудва е защо си избрал Селмас, но явно си доволен от него и не искаш да го сменяш :) Иначе винаги е добре като си стакваш нещо да е на една фирма по възможност =) Давай смело, ще владееш!

SB

23.01.10
19:06

еми аз преди правих стака на BSN
и бях доволен много от селмаса а чета,че Сайз он който е еквивалента на Гаспари бил задържал вода което е кофти

сега ще го пробвам и тоя стак пък ще видиме от тоя на BSN не бих казал,че увеличих кой знае колко силата, може би малко в тренировките за гръб и трицепс

мерси за мненията брат ако некой друг има некви впечатления от добавките нека сподели :-)

23.01.10
20:11

Стака е страхотен и предполагам, че един дневник ще зарадва доста от потребителите на форума. ;)

23.01.10
21:53

Като гледам имаш финанси. Вкарай Intrabolic на AEP по време на тренировка.

КК

23.01.10
23:13

или InTrain :D

СА

23.01.10
23:32

При PlasmaJet за какво ти е SuperPump?

24.01.10
01:11

Продуктите не се препокриват, така, че няма проблеми да са и двете налични по едно и също време.

SB

24.01.10
09:51

Intrabolic малко трудно ще го намеря като гледам го няма на много места
но по принцип не мисля,чак толкова да се задълбочавам дори и по време на тренировка да вкарвам нещо, пъмпа и плазмата според мене ще свършат работа

аз пазарувам от Body Art и SNC та квото има там от тия неща си избирам
пък и марките които предлагат особенно Боди арта са може би най-добрите в света

кажете някой магазин за добавки някъде по центъра или не чак толко по центъра ма да не е в най забитите квартали като Студентски град или Левски Г :D:D

Сами - двата продукта са различни по действие плазмата е с бавно освобождаване на азотен оксид и съответно постепенен прилив на енергия и сила докато Пъмпа е за почти мигновенни резултати и мисля,че двете са в много добра комбинация ;-)

HEALTHSTORE Халодрола си е нормалния не тоя International а обикновения си
иначе аз мисля с него около месец да изкарам а новодекса за кво ми е не ми казвай,че от Халодрола не се запазват резултатите

Мнението беше редактирано от Shady Block на 24.01.10 09:56.

SB

24.01.10
10:13

Не обичам да купувам от онлайн магазините

искам да си го взема от истински магазин на место да видя продукта
за това и търся магазини за добавки по центъра

24.01.10
10:14

Силата скоро ще го имат в наличност най - вероятно, там може да го видиш, те ще кажат ;)

SB

29.01.10
19:58

начи днеска ми се обадиха от Боди Арт и най-накрая са им докарали новия NO-Explode NT и Epozine
и стака ще се промени вместо Super Pump ще вкарам един Експлоуд

а в в последните 1-2 седмици от стака който съм написал горе мисля да вкарам и Епозин след като свършат добавките от настоящия стак продължавам с Епозин и Експлоуда + Селмас за още около месец
мисля,че ще се получи добре пък ще видиме

29.01.10
21:21

казано от Shady Block на 29.01.10, 19:58:

начи днеска ми се обадиха от Боди Арт и най-накрая са им докарали новия NO-Explode NT и Epozine
и стака ще се промени вместо Super Pump ще вкарам един Експлоуд

а в в последните 1-2 седмици от стака който съм написал горе мисля да вкарам и Епозин след като свършат добавките от настоящия стак продължавам с Епозин и Експлоуда + Селмас за още около месец
мисля,че ще се получи добре пък ще видиме

Грам цялата тема и всички коментари на Шейди не са рекламен трик . Ше си зема тва тва тва + тва тва тва :D мн е добро ! ......

SB

30.01.10
07:10

тоя па
много ми е зор да рекламирам квото и да било
исках мнения относно горе споменатите добавки и ги получих са просто уточних какво ще променя

30.01.10
07:24

Пич моля те направи дневник.. било то само заради прогреса с тези добавки. От началото на приема до края. С снимки преди и след :)
Искам да видя с правилно хранене и тренировки и тези добавки, какъв ще е резултата :)

SB

28.02.10
14:40

е така 1 месец след започването на стака който изглеждаше по следния начин

Halodrol Liquigels (Gaspari)
PlasmaJet (Gaspari)
No Explode NT (BSN)
Cellmass (BSN)
Myofusion (Gaspari)
Nectar (Syntrax)

и кво да ви кажа не съм много доволен
преди да започна стака бях 89 кг сега съм 92 при положение,че набивах яко пилешко,картофи, ориз,риба, протеини,ядки, мляко,сирене кашкавал и сякакви комплексни въглехидрати
обиколката на бицепса се е увеличила с около 1 см гърдите и бедрата не са мръднали
а как се цепех особенно за бедрата слагах ебати тежестите повече и от самата машина закачах по 1 диск още върху всичките кг
другото което трябва да отбележа,че комбинацията 2 часа преди трен. Plasma-та и 40 мин преди трен. новия Explode е направо смазваща за психиката въобще като цяло
първия път изпих цяла доза Explode и вените ми щяха буквално да се пръснат, треперех целия чуствах се зле
после намалих по половин доза,но ефекта е горе долу сходен
въпреки,че качих по 5-10 кг на някои от упражненията в други случаи пък толкова бех разтреперен, че неможех да придърпам скрипеца

иначе като цяло напомпването е голямо и по време на тренировка може да си кажеш малее я ский кво стаа порастнах на момента
обаче на другия ден пак си същия
от протеините мога да кажа,че съм много доволен аз ги бях пробвал и преди де
та те така за някои може би 3 кг за 28 дена са добре,но аз очаквах повече

Мнението беше редактирано от Shady Block на 28.02.10 14:43.

28.02.10
15:13

имай предвид, че някой и със стероиди не могат да качат толкова за месец

28.02.10
15:36

@Shady Block - за тези пари, които си наринал си е живо минаване....
Малък ефект си извлякъл, за сметка на голяма инвестиция. Търси причината къде е.

28.02.10
15:47

Новата версия на CELLMASS ли пи, и ако да как я пи. И останалата част според указанията ли ги пи? Горе долу какви стойности храна поемаше на ден?

28.02.10
16:12

ти направи бати антирекламата на сумати продукти с тоя резултат
да набиеш толкова пара за 3 кг, аз ако бях на тебе добавки нямаше да искам да видя повече ...

КК

28.02.10
16:24

3кг чисти, ако качвам всеки месец... бих давал тези пари =)

SB

28.02.10
19:27

всичко съм пил както трябва не за първи път употребявам добавки

това е моя резултат при други може би би подействало по друг начин ддз
при мене Halodrol например грам не го усетих щото съм на 21

както и да е де това е от мене

28.02.10
19:30

казано от Shady Block на 28.02.10, 19:27:

всичко съм пил както трябва не за първи път употребявам добавки

това е моя резултат при други може би би подействало по друг начин ддз
при мене Halodrol например грам не го усетих щото съм на 21

както и да е де това е от мене

Имаш ли снимки преди и след, защото кантара не винаги е най-важния показател.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1