Проблем > моля за съвет

29.01.10
14:28

Здравеите хора незнам къде е мястото на тази тема за това ще я постна тук.

Значи проблемът е,че малката ми сестра е на 13годинки а за възраста си е мн ниска и с малко килограми и се отличава от повечето си връстници.Ако някои може да ми каже някакво безвредно средство за неините 13г. за да се издължи и да се спомогне на организмът и да повиши телестната си маса ще сам ви мн благодарен.Моля даваите съвети за медикаменти които сте ползвали вие или ваши приятели при които деиствието е сигурно колкото и малко или много да е то.

МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

АН

29.01.10
14:49

Запиши я на спорт (волейбол, баскетбол, плуване).

Няма как да пребориш генетиката, включително със спортове като волейбол и баскетбол, но няма лошо да се занимава с тях, ако й е приятно. Плуването е чудесен вариант, бих добавил лека атлетика и спортна гимнастика. Не знам какво разбираш под понятието ’медикаменти’, но на нейната възраст е по-добре просто да се изгради един добър хранителен режим, ще бъде напълно достатъчно.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.01.10 14:58.

29.01.10
17:45

Някой хора по-късно ‘дръпват’.

CH

29.01.10
18:18

Който каквото и да ти говори знай, че на нейната възраст с баскетбол или волейбол ще порасне!!!!! Много мой приятели които започнаха да се занимават с тези спортове (преди години, като бяха на около 14-15г.) израстнаха пред очите ми и то със задоволителни резултати! :) То си е и доказано, всеки лекар може да ти го каже, а на кой да вярваме ако не на тях, които разбират от биология и генетика :)
Освен тренировките (ако реши да се занимава с тях) бих ти предложил и рибеното масло. Има го в аптеките (витамин А), чувал съм от познати че имал ефективност, но се консултирай и с аптекаря, а и все пак ще изгради психиката и така,че ако вярва в ефекта на тези неща ще е още по лесно да порасне :)

Мнението беше редактирано от ChiChO на 29.01.10 18:26.

казано от ChiChO на 29.01.10, 18:18:

Който каквото и да ти говори знай, че на нейната възраст с баскетбол или волейбол ще порасне!...  То си е и доказано, всеки лекар може да ти го каже, а на кой да вярваме ако не на тях, които разбират от биология и генетика...

Моля, посочи ми материалите, които доказват това твърдение. Може би е по-добре на ЛС, за да не разводняваме темата.

CH

29.01.10
22:32

Не съм чел специален материал за това който да го доказва, но всеки който го е практикувал може да ти каже от личен опит за резултатите, за мен, а и както би трябвало да е и за всички останли, е по важно практически дали има ефект отколкото някой си аинщайн да ми каже дали е възможно на теория и това как ще го опише в нета  ;)

Мнението беше редактирано от ChiChO на 29.01.10 22:34.

30.01.10
13:40

Нещо др. освен бирено масло някакви витамини минерали и др такива екстри :?

30.01.10
16:46

Рибено масло, нe бирено. :D

АН

30.01.10
17:29

Не виждам как рибеното масло ще и помогне да качи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1