Изхвръкнала ключица

22.01.10
16:09

Здравейте имам проблем с ключицата наромото ми - изхвръкнала е

Просто ключицата на дясното ми рамо не е в ямката си а по-нагоре.

Имам го от около половин година не тренирам активно и съм слаб на 19 съм

Баща ми ми казва че няма нищо но той какво ли и разбира

Рамената ми са симетрични и равни нямам гръбначно изкриявяване, но когато си изпъна ръката нагоре и я свалям ми хруска и прескача. Това ме притеснява доста. Според мен съм го получих от претоварване с тежести без да бях  загрял преди време

Въпроса ми е според вас рамото само може ли да се оправи след време или се налага  хирургическа намеса ?

Ще помоля който е имал такъв проблем или е запознат с темтата да си даде мнението.
Надявам се да не съм сбъркал темата и Ви благодаря предварително

Темата беше редактирана от Scrappy на 22.01.10 16:49.

GO

22.01.10
16:14

Мм,и още не си отишъл на Д-р? :)

Ми като е “изхвръкнала”,търси я ,току виж я намериш нейде.Майтапа настрана,не схващам за какво точно иде реч,но отивай на лекар.Дай и една снимка ако можеш

30.01.10
16:51

Човече по добре веднага потърси лекарска помощ! И на мен ми хрущи дясната ключица (там където е ставата при гърдата и боли като се опитам да направя поза в стил показ на рамене и трапец )

Мнението беше редактирано от EsSex на 30.01.10 17:02.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1