Запитване

30.01.10
13:21

Здравейте, четох темите  за Л карнитин и искам ако е удобно да  питам някой неща . Занимавал съм се 12 години със спорт (футбол) от 2 3 год не спортувам усилено и теглото ми се качи доста , отскоро почнах пак тренировки тоест само тичане по 4 5км на ден (три дни в седмицата).Въпроса ми е за хранителния режим отностно времето в което приемам и Л карнитин.Мъча се да спазвам що годе някъв режим но нямам много време , храня се по 5 пъти на ден с лека закуска яйца или нещо от сорта , по стабилен обяд, следобедно хранене и последно хранене в 18часа.Менюто ми не включва тестени изделия , сладко , газирно , алкохол ,  наблягам на пилещко , риба , малко ориз от време на време бобени растения ,този режим добър ли е за съчетаване и ще имам ли ефект ? Ако не - бихте ли корегирали грешките ми. Извинявам се предравително ако темата ми се застъпва с много други.

Благодаря предварително !

30.01.10
22:38

Според мен, щом присъства кардио в режима ти и ограничаваш въглехидратите, карнитина със сигурност ще има ефект. Аз знам, че максимален резултат при НВД, което е близко до твоя режим. Има достатъчно информация относно приема, но основно повечето фирми съветват да се пие в по-големи дози от час до 30 минути преди кардио тренировка.
Успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1