30.01.10
14:00
Здравейте на всички ! На 17 години съм ръст-1,75 тегло 94….Решил съм да се вкарам малко в линия че килцата много ми натежаха преди съм тренирал близо година и половина но по някой причини (бях в Италия) и спрях да тренирам,а от там ми дойдоха и проблемите,а именно с килограмите.Спрял съм се на два продукта за изгаряне на мазнините Animal Cuts - Syntrax Fyre..??? Пределно ми е ясно,че без хранителен режим няма как да стане номера а и от седмица близо не съм хапвал сладко,тестени изделия(хляб) и не съм пил безалкохолни...Наблягам на месцето,саладките,яицата и млечните продукти(незнам дали е грешка с тея млека...)Да не се откланям от темата четох по форума и направо ще ми се пръсне главата от чудене кой от двата продукта да избера...Анимала си е старата школа но напоследък чета и слушам много добри отзиви и за огънчето.Очаквам да ми помогнете в избора :) Благодаря предварително на всички.Поздрави Форума е чудесен ! :)
Забравих да спомена,че цената не играе голямо значение тъй като и двата продукта са близо 100 лева.
30.01.10
14:04
Fyre :P Ако имаш финансова възможност вкарай бцаа и глутамин (например Scivation Xtend) или Purple Wraath.
Огледай се за промоциите, които предлагат някои от вносителите тук. Fyre-a ми излезна 70лв. ;).
Ок сега ще поразгледам офертите :) Но май май ще си взимам Fyre…Мене като чили ме тегли към Анимала но като гледам колко хора ми го предлагат явно ще опитам с него :)
И кътс-а не е лош вариант. Все пак това е продукта, който доста време е номер 1 по продажби в бб.ком. Само дето от новата формула не са много доволни там май. Но старата е огън :)
31.01.10
11:26
Само един съвет от човек ползвал няколко пъти Огънчето. Гледай едната ти доза да е 40-60 минути преди тренировка. Внимавай каква е дозата защото ако тренираш късно вечер може да смути съня ти.
31.01.10
11:29
До колкото разбрах ти от една седмица си променил начина си на хранене. Ако е така - недостатъчно време. Защо не опиташ месец-два-три преди да се чудиш какво да купиш? :)
31.01.10
12:25
О veronique е права. Първо си изчисти диетата свикни с нея, като начин на хранене на готвене и организация, същото направи и по отношение на тренировите. След което евентуално може да се замислиш за ДОБАВКИ, които да се добавят към основните неща които са си тренировката и храненето.
А не мислите ли, че е по-добре да започне с някакъв липотропен бърнър ? Веднага да се хвърли на силен термогеник не е добра идея. Бил той “напълно натурален”...