Малко по-различен въпрос за CEE

31.01.10
09:56

По време на приема може ли да се употребява алкохол?И ако можа то колко трябва да е интервала мижду приема и пиенето (на алкохола). :)

СБ

31.01.10
10:12

Алкохол, младежта и добавките - не могат да се съчетават успешно и трите и да искаш резултати. Прецени си сам кое ти е приоритет. За да няма после защо не работят добавките.

АН

31.01.10
12:12

Черно Джони (500) + Gaspari SizeOn + Syntha6 и съм с най-тежката мускулна треска през живота ми

31.01.10
12:24

Ей, много ги мразите тия тийнейджъри бе. Е**ти вече не издържам. В мойта зала половината над 30години са пълни идиоти и не знаят какво правят. Вярно е, че пуберите, алкохола и добавките не са добра комбинация. Хайде малко да се спрем с това слагане на всички под общ знаменател.
П.С. Не визирам никой. Не искам да обидя никой, но тази тенденция е вече меко казано дразнеща !

31.01.10
12:29

казано от Сила БГ на 31.01.10, 10:12:

Алкохол, младежта и добавките - не могат да се съчетават успешно и трите и да искаш резултати. Прецени си сам кое ти е приоритет. За да няма после защо не работят добавките.

Аз това много добре го знам ,но имах предвид дали по време на прием мога да си позволя малко алкохол,но явно не може да ми помогнете конкретно за моя въпрос.Благодаря че опитахте все пак :)

Мнението беше редактирано от slabi4uk на 31.01.10 12:30.

31.01.10
12:30

Работата с алкохола е следната :
Вдигаш яко цяла седмица, спазваш режим, пиеш добавки и петъка се напукваш като животно - и се връщаш 2 седмици назад с прогреса ти!
Вместо да прогресираш, деградираш. Лично изпитано е.
Алкохолът влияе пагубно на тренировките и мускулатурата. Ако искате резултати, никакъв алкохол! 1-2 бири вечер не го броя за алкохол или напиване.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 31.01.10 12:31.

АН

31.01.10
12:39

Отивам на рожден ден на приятел, който не съм виждал от 3 години и как да му откажа?! :Д
....
Oт днес спирам да пия! Обещавам!

Мнението беше редактирано от Анонимен на 31.01.10 12:41.

31.01.10
12:40

Ето това е отговор.Благодаря да кажем 50мл уиски и приема  на креатин,какъв трябва да е интервалът мижду тях?

Мнението беше редактирано от slabi4uk на 31.01.10 12:41.

31.01.10
12:45

Интервал от 3-4 години е приемлив. Ако е по-малък може да умреш !!!

31.01.10
12:53

казано от Владимир92 на 31.01.10, 12:45:

Интервал от 3-4 години е приемлив. Ако е по-малък може да умреш !!!

Ne shvanah hymora ti :( (precaka mi se ezika zatova pisha na latinica)

31.01.10
12:56

Как така “не можеш да откаже” човек ? Приятелите ти ще ти се подиграват ? Ужас... смени си приятелите. Не разбирам хората, които за да си изкарат весело посягат към алкохола. Аз съм бил затворен и глупав. С какво алкохола ще ти помогне да си изкараш по-добре ? Като си размътиш главата ли ? Ужас... Това не означава, че можеш да се забавляваш - обратното НЕ знаеш как.
П.С. Аз само като помириша твърд алкохол и ми се повдига. Малко крайно се изказвам, но така виждам аз нещата. А щом си дал пари за добавки - просто е дебилно да пиеш алкохол !!!

Мнението беше редактирано от Владимир на 31.01.10 12:56.

31.01.10
13:01

Haha “chovek” ne iskam da mi iznasqsh lekcii za alkohola mn dobre znam kakvo predstavlqva… vuprosa mi beshe tochen i qsen… az ne sum nqkakuv alkoholik deto shte sedna da se nalivam ,no ima povodi koito nqma kak da se izbegnat, takache blagodarq za otgovorite vi vupreki che mi se pravite na roditeli,koeto ne mi e nujno zashtoto kato suda po nicka ti si moi nabor ,suvetite moje da si gi spestite po temata iskah konkreten otgovor. Kakuvto mi dade Aleksandar Marinov

АН

31.01.10
13:02

Владо, заради тебе ще го откажа, момче! :)

СБ

31.01.10
13:02

казано от Владимир92 на 31.01.10, 12:56:

Как така “не можеш да откаже” човек ? Приятелите ти ще ти се подиграват ? Ужас... смени си приятелите. Не разбирам хората, които за да си изкарат весело посягат към алкохола. Аз съм бил затворен и глупав. С какво алкохола ще ти помогне да си изкараш по-добре ? Като си размътиш главата ли ? Ужас... Това не означава, че можеш да се забавляваш - обратното НЕ знаеш как.
П.С. Аз само като помириша твърд алкохол и ми се повдига. Малко крайно се изказвам, но така виждам аз нещата. А щом си дал пари за добавки - просто е дебилно да пиеш алкохол !!!

;-)

31.01.10
13:05

Не, ти искаш отговор, който те задоволява => можеш да пиеш алкохол. Е, такъв няма да ти дам. Да, ще вляза в ролята на родител щом твоите не са се справили. Потъвърждаваш написаното от мен. Аз изглеждам смешен в твоите очи, защото не консумирам алкохол. Дигайте наздравици за креатина и се смейте на затворения Владко :) Той ще се оправи някой ден...

31.01.10
13:06

Владимир92 пичага ти си вкараи цялата менделеева таблица в тялото  после се чуди кат померишеш алкохол защо ти става така.

31.01.10
13:08

Haha v dosta greshno mislene si i az ne upotrebqvam alkohol poprincip i se zanimavam po - seriozno s fitnesa,no se pak kato imam rojden den skoro nqmashe kak da ne pusna taazi tema… a ti ako iskash i na svatbata si ne pii zaradi alkohol :) pojelavam vi na vsichki da ste krasivi i zdravi :) mersi za otgovorite

31.01.10
13:08

Абсолютно. Само да го набарам Менделеев ще го изям и него.
Боже, вече стана ненормално да не обичаш алкохол. Прави са, че няма бъдеще за бЪЛГАРИЯ !

31.01.10
13:18

Братче като ви слушам всичките по манастири живеете :lol: Аз по дискотеките съм виждал повече “батки” отколкото във фитнеса ;)

31.01.10
13:23

Не знам дали е по манастири ма на такива им е само в главата как да се назоба и да се гледа във огледалото по цел ден там жалка работа

31.01.10
13:25

Цял ден се гледам в огледалото. Не ми остава време да пия 5 водки като нормалните хора. Така сме ние затворените и жалки хорица ;)

31.01.10
13:29

Да ти кажа ти и 5 водки неможеш да испиеш така ти се е разял черния дроб от тази химия дед взимате там

31.01.10
13:32

Нека се намеси модератор, че простотията край няма. Пич, истински ми е жал за теб!

31.01.10
13:33

Отговорът на въпроса ти е,че не трябва да пиеш алкохол.Какви са тия спортисти да жулят ракия и водка гьотери.Щом си се захванал с тоя спорт трябва лишения,както във всеки друг.Не можел да откаже на приятел ебати вие само тва ли праите.После дадах сто лева за добавки а няма ефект.Човека ти казва да не пиеш ти пак си знаеш твоита.Ебати костеливия орех си.От година и 2-3 месеца съм пил само на нова година и то 100-150 мл вино,но тогава не зимах добавки.Сега вече никакъв алкохол.Въпреки,че преди съм имал една две издънки сега съжалявам за това.Спорта значи лишения,ако не си готов не се хващаи на хорото :).

Мнението беше редактирано от amann на 31.01.10 13:34.

казано от babaruda на 31.01.10, 13:29:

Да ти кажа ти и 5 водки неможеш да испиеш така ти се е разял черния дроб от тази химия дед взимате там

Владо кажи сега как да уважавам, мнението на всички тиинове до един  :lol:
babaruda каква химия те гони какъв Менделей ...

31.01.10
13:36

какво искаш да ми кажеш бе Иване че тва дед то зимате е по полезно от нещо дед расте в градините и т.н сигурно цял живот не сте яли картоф вие

31.01.10
13:36

Иване, дълбок поклон ! Извинявам ти се от дъното на душата ми. Вярно малко е развалена от цялата Менделеева таблица, но пак става !
П.С. Абе пич, вземи си оправи правописа !!! От далеч си личи, че си пълен дебил, но поне пиши така, че да разбираме ...

Мнението беше редактирано от Владимир на 31.01.10 13:37.

31.01.10
14:02

Лично моето мнение, че ако не гониш професионални спортни успехи - АЛКОХОЛЪТ не е чак такъв враг на спорта, какъвто го изкарвате. Това не значи, че трябва да се наливаш всяка вечер.
Това с връщането с прогреса с 2 седмици назад за мен са абсолютни глупости.

ПС. Като поркам на следващия ден съм по-силен!!!

DY

31.01.10
14:09

Моето мнение е,че наистина алкохола не влияе добре на фитнес развитието,като цяло,но пък от време на време да се почерпите с компания по 50-100 не смятам,че е проблем.Прекаления светец и богу не е благ!

АН

31.01.10
14:12

Не мисля, че това с връщането е глупост. Но съм съгласен с теб, че алкохолът не е чак такъв враг на спорта.

31.01.10
14:19

казано от armando на 31.01.10, 14:02:

Лично моето мнение, че ако не гониш професионални спортни успехи - АЛКОХОЛЪТ не е чак такъв враг на спорта, какъвто го изкарвате. Това не значи, че трябва да се наливаш всяка вечер.
Това с връщането с прогреса с 2 седмици назад за мен са абсолютни глупости.

ПС. Като поркам на следващия ден съм по-силен!!!

:lol:

31.01.10
14:38

казано от Владимир92 на 31.01.10, 13:36:

Иване, дълбок поклон ! Извинявам ти се от дъното на душата ми. Вярно малко е развалена от цялата Менделеева таблица, но пак става !
П.С. Абе пич, вземи си оправи правописа !!! От далеч си личи, че си пълен дебил, но поне пиши така, че да разбираме ...

Еми, Владо, той 100% си пише по принцип правилно, ама тука ‘щото не е форум за правопис и зат’ва. Дай си пием химията, “дед” я пием, той да си пие алкохола и т’ва е.

За да не е съвсем извън темата, която и без друго заприлича на нищо, май въпроса ти е дали ще ти стане нещо от комбинация на креатин и алкохол. Тъй като липсата на ефект от добавките очевидно не ти е голям проблем, пий си алкохол. Относно интервала от време между двете, не вярвам от залата да влизаш директно в дискотеката, така че и тука проблем няма.

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 31.01.10 14:39.

31.01.10
14:47

сетих се за един мой приятел половин руснак, зобеше анадрол, а петък и събота по 1 литър водка
брутален тип, вика ми- след такава вечер пикая едно кат пяна ,чудя се кво става хахахахаха да не е от химията :)

КК

31.01.10
14:55

Няма нужда от крайности и вманиячяване.. това, че ходиш на фитнес и си сериозен в диетата/тренировките/добавките не означава, че трябва да спреш да живееш, няколко големи в събота няма да ти върнат прогреса с 2 седмици със сигурност. В крайна сметка никой тук не е тръгнал да става културист. Който не пие по принцип - много добре за него, който е свикнал и му е кеф, защо да не си пийва от време на време с приятели? От личен опит знам, че тоталното ограничаване на любимите неща влияе зле на психиката, а тя в никакъв случай не е пренебрегване и в крайна сметка в един момент негативните моменти са повече от позитивните. Не смятам, че това е целта на фитнеса!

По темата - няма проблеми специално с креатин, по-голяма опасност има при бърнъри/азотни бустери и разбира се химия :0
И все пак това не означава, че трябва да се наливаш, няма вредни неща, ако са изключение.

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 31.01.10 14:57.

31.01.10
15:00

казано от Камен Каменов на 31.01.10, 14:55:

Няма нужда от крайности и вманиячяване.. това, че ходиш на фитнес и си сериозен в диетата/тренировките/добавките не означава, че трябва да спреш да живееш, няколко големи в събота няма да ти върнат прогреса с 2 седмици със сигурност. В крайна сметка никой тук не е тръгнал да става културист. Който не пие по принцип - много добре за него, който е свикнал и му е кеф, защо да не си пийва от време на време с приятели? От личен опит знам, че тоталното ограничаване на любимите неща влияе зле на психиката, а тя в никакъв случай не е пренебрегване и в крайна сметка в един момент негативните моменти са повече от позитивните. Не смятам, че това е целта на фитнеса!

По темата - няма проблеми специално с креатин, по-голяма опасност има при бърнъри/азотни бустери и разбира се химия :0
И все пак това не означава, че трябва да се наливаш, няма вредни неща, ако са изключение.

Най-смисленото мнение в цялата тема.

31.01.10
15:01

О, няма ли да се спрете с това “няма да ставам културист” ? Това за мен е 101% извинение. Спирането на алкохола(колкото и да е любим) ще даде само плюсове !

31.01.10
15:39

Нормалните хора пийват понякога, докато културистите, поне тези по списанията, казват, че не.
Затова се пише “няма да ставам културист”, защото си позволяваш и неща, които не са съвсем позволени.

ПС. Алкохолът ми е хоби!

31.01.10
15:53

Да, нищо няма да ни стане ако петък вечер пийнем 100 гр водка. Нищо няма да ни стане и ако хапнем парче торта. Или 5-6 блокчета шоколад преди лягане. Ако не са изолирани случаи обаче, или пък просто се натрупват подобни неща, резултатът е, че някак си все ефектът от тренировките не е какъвто трябва. Резултатът от това пък е, че седмокласниците почнаха да пият буустъри...

31.01.10
16:00

Кирилица!

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 31.01.10 16:39.

АН

31.01.10
17:20

казано от Martin Tomov на 31.01.10, 15:53:

Да, нищо няма да ни стане ако петък вечер пийнем 100 гр водка. Нищо няма да ни стане и ако хапнем парче торта. Или 5-6 блокчета шоколад преди лягане. Ако не са изолирани случаи обаче, или пък просто се натрупват подобни неща, резултатът е, че някак си все ефектът от тренировките не е какъвто трябва. Резултатът от това пък е, че седмокласниците почнаха да пият буустъри...

x1

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1