Cikal s Winstrol na tabletki i Anadrol pak na tabletki

Темата е заключена.

12.04.04
20:14

Ei hora ko shi kajete za 6 sedmici winstrol hapcheta 1 va i 2 ra sedmica po 30 mg drevno 3 ta po i 4 ta po 20 mg ,  5 ta po 10mg i 6 ta po 5mg , kato purva vtora i treta sedmica pravq i po 0-1-2 anadrol t.e edin den 0 hapa , posle 1 , posle 2 i vartq tfa purvite 3 sedmici . Tfa e uj za izchistvane na maznoto , predi 3 meseca svurshih cikal s Naposim i Deka koito kraq beshe na naposim winstrol injekci i duratest ( testosteron cypionat ) predniq cikal beshe 9 sedmici verno dulgichak ....... i s 600 mg deka pik , 35 mg naposim(den) , 150 winstrol sedmichno , 400 mg testosteron cypionat . KO sh ikajete dali shi mi podtisne potentnosta ??? ili da si chistq s dietka ? Ot anadrola nema li kacha , kazaha mi che tui nemalo kacha koi znae kolko mnogo samo shi podsili winstrola kato e v 0-1-2 ? Pls bez tupi komentari samo hora koito imat dobra predstava…..

Съвет: от всичките тези схеми си остави само станозолола (винстрол на хапчета) и към него си вземи л-карнитин. В комбинация с добра диета ще получиш оптимален ефект без да си тровиш толкова здравето, особено с този анадрол.

Л-карнитин час преди тренировка на гладно, а станазолол го пии по 3 таблетки на ден. Прави първите десет дни по 1 кардио тренировка, през следващите десет ги направи две кардио тренировки - сутрин и вечер.

Дори и да звучи налудничаво ще усетиш ефекта само ако пробваш.

20.04.04
00:54

Bate i az mislq che si prav protiv anadrola sum mnogo prosto taka mi go kazaha ... a ko shi kajesh osven L-carnitina da vklucha Termo tabs s efidrin e tfa po 50 mg efidrin predi trenirovka to ima i cofein i aspirin v tqh :)
shtot mnooooooo sila davat ?
btw ne razbrah samo 6 sedmici li da go praq winstrola , i purvite tri sedmici po 3 hapa t.e 30 mg i posle da namalqm primerno 4 tata na 20 , 5 tata na 10 i 6 tata na 5 ? ili ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1