29.01.10
17:54
Първо добър вечер, значи аз съм футболист (не от тия междинните) отдал съм се единствено на футбола (всеки ден по 5-6 часа съм на герена) но това няма значение, така в днешно време физиката в футбола е много важна, та сега... направо към въпроса искам да направя максимално качествени мусколи, в момента съм 68кг. 182см. (на 15години) целта ми е около 75/ 78 тъй като ще порасна още малко и на височина (предполагам около 185см.), когато имам свободно време съм в фитнес залата, около 3 пъти седмично. Благодаря Ви предварително!
Съжалявам ако съм объркал раздела.
29.01.10
20:07
На първо място - много ядене . Много енергия хабиш с футбола и ще ти трябва . Гледай да ядеш качествени храни в големи количества през 3-4 часа. И прави базови упражнения ,които да развият както сила така и маса , не само по ръцете , а навсякъде . На първо място клек .
Най-важното е да ядеш по често ,но не каквото ти падне.И наистина с футбола само гориш и трудно ще качиш,затова намали малко.
ПС:Успех във футрола .
Благодаря ви, а добре ли е примерно ако зимам някакъв вид протеин... би ли ми помогнал..
Мнението беше редактирано от HRISTOV7 на 31.01.10 17:29.