Ще сваля ли нещо така ?

PR

31.01.10
15:58

Закуска (7:30)
1 филия с кашкавал на скарата, докато кашкавала стане кафяв.
Обяд (14:00)
Салам с лютеница (хаха.. може и нещо друго, така ми доиде просто)
Вечеря (18:00)
Плодове (ябълка, банан и т.н.)
След края на февруари ще включа и кардио тренировки в програмата си, просто искам да видя дали ще има ефект с тези тенировки.
Главно искам да сваля малко мазнини от корема, те са съвсем малко, но пречат да се покажат мускулите.
Въпроси:
Така като правя упражнения за корема мускулите под мазнините ли остават или въобще нищо не става.
Смисъл, когато изгоря мазнините ако съм тренирал нещо ще се покаже ли ?
Много се извинявам за правописните грешки.

Темата беше редактирана от pr0o0xy на 31.01.10 15:59.

GO

31.01.10
16:05

Какво искаш да направиш?
Да изчезнеш напълно,да изгориш всички мускули?

31.01.10
16:13

Първо чети после питай
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/

PR

31.01.10
17:08

казано от gogata2427 на 31.01.10, 16:05:

Какво искаш да направиш?
Да изчезнеш напълно,да изгориш всички мускули?

Мускулите не мога да ги изгоря, искам да махна мазнините от корема колкото може повече, за да може после със тренировките за корем да се покаже пресата.

казано от gorskia на 31.01.10, 16:13:

Първо чети после питай
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/

Ако мислиш, че не съм чел....
Просто нямам възможностите да си спрегна такъв режим.

GO

31.01.10
17:10

Добре,нямам намерение да те убеждавам,че с това нищо няма да направиш.
Щом си я прочел и не можеш да си впрегнеш,прочети я още няколко пъти!

31.01.10
17:16

Не е задължително да я спазваш на 100% просто вземи основата

PR

31.01.10
17:18

казано от gorskia на 31.01.10, 17:16:

Не е задължително да я спазваш на 100% просто вземи основата

Виж, аз те питам с това което съм ти дал дали ще стане нещо ?
Просто кажи НЕ и готово.

казано от gogata2427 на 31.01.10, 17:10:

Добре,нямам намерение да те убеждавам,че с това нищо няма да направиш.
Щом си я прочел и не можеш да си впрегнеш,прочети я още няколко пъти!

Не че не мога, а просто не искам.
Пак повтарям, че нямам възможност да спазвам такива програми.
Искам нещо което го има в хладилника.
ПП:
Искам да питам нещо.
1 мои приятел смъкна над 10 кила това лято, със много малки ограничения в храната.
Просто излизаше на терасата и се увиваше с 1 наилон.
Може ли тва да подеиства ?

Мнението беше редактирано от pr0o0xy на 31.01.10 17:19.

GO

31.01.10
17:21

Ааа,ти само питаш,добре.

Моето мнение е,че с това можеш още повече да си забавиш метаболизма и да качиш малко мазнини.

31.01.10
17:22

казано от pr0o0xy на 31.01.10, 15:58:

Закуска (7:30)
1 филия с кашкавал на скарата, докато кашкавала стане кафяв.
Обяд (14:00)
Салам с лютеница (хаха.. може и нещо друго, така ми доиде просто)
Вечеря (18:00)
Плодове (ябълка, банан и т.н.)
След края на февруари ще включа и кардио тренировки в програмата си, просто искам да видя дали ще има ефект с тези тенировки.

Този режим ще ти донесе още повече подкожни мазнини, отделно ще се и разболееш заради лошата храна/дано не съм пророк/.

И кардиото ще има нулев ефект.

Така като правя упражнения за корема мускулите под мазнините ли остават или въобще нищо не става.

Ама ти въобще не влагаш никакъв смисъл в посочените си въпроси - прочети ми подписа.

Смисъл, когато изгоря мазнините ако съм тренирал нещо ще се покаже ли ?

Ъъъъ .., смисъл да ман.

казано от pr0o0xy на 31.01.10, 17:18:

Искам да питам нещо.
1 мои приятел смъкна над 10 кила това лято, със много малки ограничения в храната.
Просто излизаше на терасата и се увиваше с 1 наилон.
Може ли тва да подеиства ?

Ако искаш да си докараш здравословни проблеми - давай, света е пред теб.

Мнението беше редактирано от tonu на 31.01.10 17:24.

31.01.10
17:38

За да запазиш мускулатурата,която имаш ти трябва поне по 1-1.5гр протеин на кг телесно тегло.Ти имаш точно 10% от нужното ти.
В началото тялото ти вероятно ще изгори част от мазнините.Но вследствие на пълния глад,който го подлагаш.Всичко което поемаш като храна ще го задаля като резерв(манини),а за да те подържа виж ще ползва мускулите,понеже ти не му даваш никаква друга алтернатива.
В крайна сметка ще завършиш диетата с много повече  мазнини и много по малко мускул.
И единственото,което ще се покаже е кокали и мазнини на опрделени места.
Има си един термин “skinny fat people” погледни в Google и ще видиш дп какво ще доведе диетата ти.

31.01.10
18:30

ще свалиш - от сивото и бялото вещество

Да добавя само,че няма как да стане да изкараш деня само с това ядене :) Ако не ти се вярва пробвай 1 ден :)
Послушай съветите на хората...

казано от MaSTaH на 31.01.10, 18:46:

няма как да стане да изкараш деня само с това ядене :)

Той деня ще го изкара, но няма да може да изкара седмицата  :lol:

PR

31.01.10
19:28

Айде напишете нек’фо примерно мемю, че в секи форум се различно приказват.
Съвсем се обърках ;Х

31.01.10
20:50

6:00 2 банички с 1 литър боза
8:00 4 филии с олио и пипер
10:00 3 кифли с мармалад
11:00 леб и сирение(колко можеш)
12:00 филии с майонеза и пържени картофи
13:00 още 1 литър боза
тука следва от 14:00 до 16:00 следобеден сън да ти слегне храната
16:00 веднага след ставане мекици 5-6
17:00 пържени филии със сланинка
18:00 вечерята я пропускаме на диета си все пак! ;)
преди лягане 3-4 бучки захар за сила през нощта.
П.С Значи режима е изпитан действа 100%,аако случайно не постигнеш екстремно сваляне на мазнини от него... проблема значи е в теб братле не ставаш за спорта.

PR

31.01.10
20:51

казано от goshow на 31.01.10, 20:50:

П.С Значи режима е изпитан действа 100%,аако случайно не постигнеш екстремно сваляне на мазнини от него... проблема значи е в теб братле не ставаш за спорта.

По-добро хранене не бях виждал....

01.02.10
09:47

казано от pr0o0xy на 31.01.10, 19:28:

Съвсем се обърках ;Х

Колко кила си,на колко години и така нататк?

PR

01.02.10
12:34

казано от petarr_85 на 01.02.10, 09:47:

Съвсем се обърках ;Х

13г.
59-60кг.
162-3см.

01.02.10
13:08

казано от pr0o0xy на 01.02.10, 12:34:

казано от petarr_85 на 01.02.10, 09:47:

Съвсем се обърках ;Х

13г.
59-60кг.
162-3см.

Преди да те засипят с не особено приятни коментари, ще си позволя да ти препоръчам нещо. На 13 г. последното, което трябва да правиш, е да се ограничаваш и да се стремиш да ти се покаже “пресата”. Започни да спортуваш и да се интересуваш от хранене, създай си двигателни и хранителни навици (ограничи лошите храни, мисля, че ти е ясно какво имам предвид). След няколко години, когато тялото ти претърпи основните промени, които ти предстоят, ще имаш супер резултати и ще си магнит за мадамите. Ограничаването на храната до такава степен и преследването на плосък корем на 13 г. едва ли ще ти помогнат дългосрочно. Единственото, което трябва да разбереш, е, че нищо не става бързо. И аз искам плочки за 2 месеца преди морето, но тренирам вече години наред и все още не успявам да докарам желаната форма. Затова - започни да тренираш някой хубав спорт - плуване, баскетбол, тенис, волейбол, създай си навик и за тренировки в зала, оправи храненето и резултат ще има. Ако караш на “диетата”, която си дал...удовлетворителен резултат няма да получиш.

01.02.10
13:26

проблема е че, те 13 годишните още от сега се интересуват от пичките...а 13 годишните пички се интересуват от яки пичове с плочки по корема.... и виж до каде се стига :)
Сбъркана раота...

/sigh

Soul rebel ти е казал всичко което ти трябва... Почвай да спортуваш редовно, и да ти прави кеф :) Може да почнеш бойно изкуство някакво или по-скоро боен спорт (кик бокс, бокс, кйокушин, муай тай етц..), че там тренировките изграждат тялото по-добре :)

Пример давам, познавам момчета трениращи карате кйокушин от 12-13 годишна възраст, моят племенник е така също. На 18 в момента изглеждат като машини.  (давам този пример щото у нащо градче само това се тренира първокласно от 10 години хаха, футболистчетата са гола вода)

PR

01.02.10
14:35

Виж бе човек, аз съм наясно, че не трябва да спазвам диети и тем подобни, но просто не мога да ям  по 5-7 пъти на ден, както е описано примерно в НВД.
За мен тез 3та пъти са ми много.
Просто от вас исках да ми кажете какво да ям, какво не.
За сладко, газирано и т.н. знам,  ама за другите храни ;Х
Ето вчера като отидох до магазина, гледам кво пише на пакета, ама нали и продавачката много разбира и неможе да ми обесни...
(смисъл не да прочете, а да ми каже кое да зема ;д)

Мнението беше редактирано от pr0o0xy на 01.02.10 14:36.

01.02.10
15:12

казано от pr0o0xy на 01.02.10, 14:35:

Виж бе човек, аз съм наясно, че не трябва да спазвам диети и тем подобни, но просто не мога да ям  по 5-7 пъти на ден, както е описано примерно в НВД.
Ето вчера като отидох до магазина, гледам кво пише на пакета, ама нали и продавачката много разбира и неможе да ми обесни...
(смисъл не да прочете, а да ми каже кое да зема ;д)

Добре, ти си знаеш защо не може да се храниш по-често (4 хранения на ден не биха ти били проблем, а би било полезно, все пак). Имай предвид, че ако спортуваш, ще имаш нужда от повече храна, дори естествено ще ти дойде да се храниш 4-5 пъти, но пак казвам, не знам защо не можеш да ядеш по повече.
Сладко и газирано - за тях знаеш, избягвай също много обработени храни - малотрайни колбаси, повечето дълготрайни колбаси, маргарини, чипсове, снаксове, солети, сандвичи и пр. За млечните продукти също има доста различни мнения, според мен умерената консумация е необходима (не да набавяш белтъчини само от мляко, де) Стреми се да ядеш повече риба, пилешко, телешко месо като източници на белтъчини. Като основни въглехидрати използвай картофи, ориз (бял и още по-добре кафяв), боб, леща и други варива. За хляба - гледай да не ядеш много хляб, още по-малко бял. Купувай си малките пакети хляб, примерно “Вита”, няма гаранция, че не ползват брашно, но при всички положения е по-добре от бял ръчен, а и човек свиква да яде по-малко от него. Ако имаш финансова възможност и го понасяш на вкус, ти препоръчвам немските хлябове - разликата в структурата с бг производството е очевидна, но са скъпи и на вкус не са много приятни. Има ги в почти всички големи магазини като Била, Кауфланд и т.н.
Яж повече зеленчуци, отколкото плодове и се стреми плодовете да се консумират преди обяд.
Важно е да пиеш повече вода - стреми се да пиеш поне 2-2.5 л. (поне!) зимата и около 3 лятото. Не замествай водата с кафета, сокове и пр. водата е много важна за правилната обмяна на веществата, както и не позволява задържането на вода, от което страда и външния вид.
Общо взето толкова, с времето сам ще видиш кое е най-работещо за теб. Успех!

Мнението беше редактирано от soul rebel на 01.02.10 15:16.

01.02.10
16:31

казано от pr0o0xy на 01.02.10, 14:35:

(смисъл не да прочете, а да ми каже кое да зема ;д)[/quote
Виш ся!От прочетеното до тук разбирам,че типично за тринайсег годишно дете не поемаш и дума.Иначе казано питаш а не искаш да приемеш одговорите.на 13 години и слкадко и солено ти е нужно.Избягваи газирано и шоколадови изделия.Не яж след 19,00ч-20.00ч.казвам да избщгваш не да не опитваш,на седмица един шоколад няма да ти дойде лошо.Това е!Газирано и шоколад са нещата,които спрях и свалих естесвено за година 20кг.

PR

01.02.10
18:14

Имам още 1 въпрос.
Какви храни богати на протеини да зимам?
ПП:
Може ли сушена риба  :-)

Мнението беше редактирано от pr0o0xy на 01.02.10 18:16.

01.02.10
18:58

казано от pr0o0xy на 01.02.10, 18:14:

Имам още 1 въпрос.
ПП:

Месо, риба, яйца, млечни продукти, бобови храни, ядки. Сушената риба е източник на белтъчини, единственото, което ме кара да смятам,ч е не трябва да се прекалява с нея, е, че е доста осолена.

PR

01.02.10
20:45

казано от soul rebel на 01.02.10, 18:58:

казано от pr0o0xy на 01.02.10, 18:14:

Имам още 1 въпрос.
ПП:

Месо, риба, яйца, млечни продукти, бобови храни, ядки. Сушената риба е източник на белтъчини, единственото, което ме кара да смятам,ч е не трябва да се прекалява с нея, е, че е доста осолена.

А има ли проблем ако сутрин за училище хапна 1 филия хляб, със нещо намазано, или кашкавал ?
Щото инадже до обяд немога да изкарам.

01.02.10
20:57

Защо не си направиш 3-4 яйца със сиренце,кашкавал .. или хапни овесени ядки с мляко.То с тая филия хляб и куче не може да изкара до обяд

PR

01.02.10
21:31

казано от Fantaa на 01.02.10, 20:57:

Защо не си направиш 3-4 яйца със сиренце,кашкавал .. или хапни овесени ядки с мляко.То с тая филия хляб и куче не може да изкара до обяд

Ми аз попринцип мюсли си прая, ама слагам доста захар и затва спрях

01.02.10
22:01

казано от goshow на 31.01.10, 20:50:

Смял съм се с глас  :lol:  :lol:

КК

01.02.10
22:51

Мани ги тия диети бе батьо, давай на салам, сега ти е време да експериментираш с тежки наркотици и алкохол :>

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 01.02.10 22:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1