Zero crabs

07.03.05
15:24

Имам един теоретичен въпрос към хората с опит тук:
Ако човек иска да направи диета с 0 въглехидрати (или поне с възможно най-малкото число въглехидрати), какво според вас би трябвало да консумира?

Искам да ви помоля да се придържате към конкретния въпрос.
Мнения от сорта на “Знаеш ли колко в нездравословно...” не са към темата, та просто запазете ги за други постове.

07.03.05
15:32

Здравей! Няколко пъти прочетох въпроса, но така и не го разбрах напълно (като че ли). И все пак - какво трябва да консумира - ами всичко, което не съдържа (или съдържа мин. количество) въглехидрати. Месо, яйца, ядки, сирене, кашкавал...сигурно има и друго..

07.03.05
19:22

Док, сигурен съм че храните, които не съдържат никакви въглехидрати ги знаеш сам, така че едва ли питаш за тях.
Не съм чувал за кетодиета при която да не се консумират поне зеленчуци, а и честно казано не ми се вярва нулирането на въглехидратите да акумулира по-голям ефект, предвид факта че няколко грама въглехидрати не могат да те изкарат от кетоза, а това е основното нали.
Ако искаш да видиш примерни менюта, прочети тук:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=43249&page=1&pp=30

07.03.05
21:10

Офф, интересен въпрос Док, хммм
Ами освен да се яде само пилешко месо и риба хех - това са протеинови източници с възможно най-малко мазнина, а за въглехидрати да не говорим просто. Според мен, такъв режим трябва да вклучва обаче и мазнини, основно идващи от риба, кожата на пилето нагрил, защото без мазнина пък ептен не става работата! Поне 25-30 грама на ден трябва да има. Така да, за да се резнат напълно въглехидратите, които или по-точно с които да се зарежда през 4 дена. А относно месото, ако се кара само на месо, поне 2 кила не ти мърдат - аз ям по кило и половина барабар с въглехидратите, а без тях означава че бих качил към 2 кила месо. Грубо, излизат към 400 грама белтък на ден, което не е зле. И ако се вкарат 2 - 3 протеинови шеика, да се качи летвата до към 450 грама, добре. Но дано въпросът да ти е теоретичен, защото ще отворим и други теми така .....

X_

07.03.05
21:13

общо взето екскимосите са на тази диета :D не знам ако вдигат щанги как им се отразява :Dкакто и китайците на ввд

ВН

09.03.05
00:46

Точно с 0 няма да минеш, но до с 5-20 можеш да си съставиш режим.

И аз така мисля. И пилешкото, и рибата, и месото въобще, и яйцата имат и въглехидрати. Не се сещам за нито едно “блюдо”, което да елиминира въглехидратите на 100%.
Да оставим настрана колко е нездравословно :)

09.03.05
12:43

Щом док, имаш желание за такава диета вземи и прочети абсолютно всичко за НВД и виж сайтовете на фенове на тази деита. Но изцяло без въглехидрати е невъзможно.
по-здрави

09.03.05
17:31

Месо и яйца.Аз като чистя хапвам само и единствено това.Всеки ден ,през 3 часа.Предимно пилешко и телешко.По едно време се опитвах да ям и сърца ,но са ми грубички като храна и ги зарязах.Не съм консумирала мляко ,сирене и кашкавал 1-во заради лактозата и 2-ро защото имат сол :)Чудесно ми понася такава диета :)

10.03.05
13:10

Малко погрешно съм бил разбран, но предполагам, че аз съм си виновен за това.
Чета аз за доста билдъри и редовно срещам следната схема почваш с 200гр. въгл. на ден и намаляваш с 20гр./ден като последната седмица си на 0.
Според мен няма начин да ядеш нещо и да не изядеш никакви въглехидрати. Т.е. това е невъзможно.
Единствения вариант за който аз се сещам е се храниш само и единствено с аминокиселини.
Затова реших да попитам дали някой от вас се сеща за друга възможност.

Владо, можеш ли да напишеш дневно меню само с 5гр. въглехидрати?
Образовай ни моля те!

ВН

10.03.05
13:46

600 гр риба тон + 600 гр бяло пилешко месо = 258 гр белтък, 54 гр мазнини,  < 5 гр въглехидрати. Изчисленията са направени с американската национална стопанска база данни за състав на храните.

Това, че такъв вариант е възможен, съвсем не занчи, че го препоръчвам! Просто питаш, пък аз отговарям!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1