Сцепване на мускула

01.02.10
16:02

Здравейте!Нов съм и имам един въпрос, който ме мъчи отдавна.На 17 съм и от близо 3 месеца усилено си права лицеви, набирания и т.н.Тия дни забелязах, че предмишниците и на двете ръце на се нацепили на две, смисал вместо да си е един мускула като го стегна става на два.Единствено до сега съм го виждал при един приятел, но на него са му се сцепили бицепсите.Интересно ми е от какво се получава и значи ли, че като тръгна на фитнес може да не се развиват правилно?Моля, ако темата не е за този раздел, да бъде преместена.

01.02.10
16:09

Хахахаха.Пич.Само предмишницата ти има 19 мускула ;)

01.02.10
16:15

Ясно ми е, че не е само един.Имам впредвид, че на всички като се стегнат им стой като един, докато на мен дост ясно се изразяват два.

01.02.10
16:16

И при мен.Не виждам това да е проблем.

01.02.10
17:27

И на мен ми се разделя предмишницата. Смятам, че това е следствие от по-нисък процент подкожни мазнини + развита предмишница.
И смятам, че в допълнение със тънки(не слаби) китки изглежда великолепно!

Наско

01.02.10
23:10

В такива случаи е добре да се показва снимка. Но ако е, това, което си представям, няма място за притесняния. Мился, че е въпрос на генетика. Просто при някой хора сепарирането на мускулите е по-изразено. Ако е някакво сцепване или разкъсване на мускула, повярвай ми, нямаше да можеш да спиш от болки и досега 100 пъти да си отишъл на лекар.

02.02.10
21:03

Нямаш мястро за притеснение , ако не ти харесва , просто яж повече :) .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1