biceps

Темата е заключена.
JL

19.04.04
21:27

Treniram ot 1 godina i neshto, vsi4ki muskulni grupi napredtvat osven bicepsa.V nachaloto be6e mnogo dobre, lesno uvelichavah tejestite, no
ot nqkolko meseca nasam ne samo che ne gi uveli4avam ami daje gi namalqm :( .Smenih uprajneniqta za biceps no nqma nikakva promqna :x
Nqkoi moje li da dade ideq kvo da pravq?
p.s obikolkata na raka mi raste ama mislq 4e se dalji na tricepsa :o

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 18:42.

20.04.04
02:07

Пич ти си претртенирал бицепса тотално. Как искаш да ти расте. Вкарваш много от силата на бицепса в упражненията за другите мускули. Нуждаеш се от смяна на цялата си тренировъчна програма.
Търси изолирани упражнения за всички мускули.  По принцип всички млади дихатели поретрениравате от прекалена амбиция , и с това се обричате на пълен застои.  Мисъл и четене се иска за успеха. Малко са хората които ше ти посочат верния път. Вярваи в себе си.

EN

20.04.04
08:19

Jl3|_|_|0, година и нещо казваш... Хъм...

Я кажи като за начало как тренираш тоя бицепс, брой серии, повторения и с каква друга мускулна група го комбинираш...

И на мен ми се струва, че нещата отиват към претренирване, но... Кажи!

Аз тренирам бицепса с гърди, и само с 4-5-6 серии, и мога да ти кажа, че си се развива доста добре... Или поне аз съм си доволен  :P

20.04.04
10:23

Според мен редувай тренировките.Един пьт прави 3 упр. сьс сравнително голяма тежест ,а следващия пьт прави упражненията спо лека тежест 12-15 повторения .Тьрси начин да изненадваш мускула,защото според мен се е получила адаптация.Що се отнася до размера на рьката той наистина се определя от трицепса ,защото той сьставлява 2/3 от рьката :wink:

JL

20.04.04
10:52

10х за отговорите  :) значи бицепса го правя с гърба 1 път в седмицата горе долу, 3 упражнения:скотово сгъване-4 серии по 8 повторения, концентрично сгъване - 4Х8 и бицепсово сгъване с думбел(от прав стоеж)
пак 4Х8.
:arrow: p.с. бицепса преди го правих с гърди

Пиши на кирилица !!!! спазвай правилата !!!! следващите ти ги трия без предупреждение !!!!!
DJGorgio-Astor

20.04.04
20:03

Jl3|_|_|0. множко ми се струват тея серии...
Още повече, че тренираш бицепса с гърба, а оттам се товари. В допълнение с многото серии, нещата определено отиват към претрениране...

11.01.06
01:54

kakvo da napravq da mi se izravnat racete i po sila i po obem molq pomognete

11.01.06
14:57

мисля по посъщия начин по проблема с бицепса като Winstrol , с изключение ,че изолираните упражнения, небива да са с приоритет , но вършат понякога много впечетляваща работа.

по проблема на Toshoslav1-може да се пробваш с щанги не с дъмбели

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1