Моят дневник !

Темата е заключена.

01.02.10
17:22

Здравейте!
Отдавна гледам този форум и научих особено важна информация в света на бодибилдинга. Реших да си направа и аз дневник както всички останали просто за да науча и аз някоя полезна информация и заради скуката !  :coolsmile:

Аз съм момче на 17 години съм  занимавам се от фитнес март 2009 година до днес редовно без прекъсване около 11 месеца стаж, ако може така да се каже без никакав добър хранителен режим  :red:  Висок съм около 171-172см килограми 75кг ! Преди около 4 месеца бях около 63-64 кг , но с много ядене без никакви  хранителни добавки станах 75 килограма за да покача някаква маса и покачих 10 кг , но изглеждам доста мазен  :lol:  ! Не съм пил никога химия или някакви добавки и не мисла да го права ! Имам лош хранителен режим ям по 5-6 пъти разнообразна храна в деня с много лош както казах хранителен режим ! Преди около 2 месеца започнах да пия по 1 литър мляко след тренировка с 5 белтъка и 1,2 банана (понякога и без банани). Целта ми е да покача мускулна маса в ръцете и гърба защото ръцете са ми само 39-40 см напомпено състояние и страшно много се ядосвам от това,а в същото време и да постегна корема и да го сваля ако може малко , започвам редовно да бягам от март месец като се затопли времето и тренировки за корем до преди това не съм тренирал корема! Проблема е че не искам да свалям килограми, но искам да стегна корема и да скрия паласките,а в същото време да покача мускулна маса в ръцете  и гърба! Ако може да ми предложите някакав хранителен режим предварително мерси !

Тренирам 4 пъти в седмицата :
Гръб бицепс
Гърди Трицепс
почивка
Бицепс Трицепс
Рамо Гръб
почивка
почивка

От утре започвам да описвам тренировката си и храната !

Ето и някои мои снимки правени преди около 1 месец :

01.02.10
18:59

Закуска : 4-5 яйца , 100 гр овес
Обяд: 150-200 гр месо  + овес/ориз/ картофи
О2: същото
Вечеря: месо и салата
Преди лягане : извара /сирене / мляко

Хапвай и разни други работи - ядки , кисело , прясно мляко между храненията и това е . Гледай да има 160-170 грама протеин от животински произход , че дори и повече . Ако искаш да сваляш намали въглехидратите , ако искаш да качваш ги увеличи . Вместо месо естествено може и риба / яйца  и други неща да ядеш , протеин да има . След ставане и след тренировка , стабилно хранене с достатъчно протеини и въглихидрати и бърз въглихидрат - стафиди , банан . Вафли и шоколад недей да ядеш . Ръката ти е добре , ти за 1 година искаш 50 см . Спокойно , ще порастне , няма къде да ходи , особено с тази програма , с която си сега . На мен не ми харесва ,  но ако постигаш целите си с нея , всичко е наред . Все пак разгледай по какви програми тренират другите , и виж дали нещо ти харесва и промени .

01.02.10
20:43

Аз по препорачвам да наблегне повече на рацете

01.02.10
20:50

казано от Evgeni Nikolov на 01.02.10, 18:59:

Закуска : 4-5 яйца , 100 гр овес
Обяд: 150-200 гр месо  + овес/ориз/ картофи
О2: същото
Вечеря: месо и салата
Преди лягане : извара /сирене / мляко

Хапвай и разни други работи - ядки , кисело , прясно мляко между храненията и това е . Гледай да има 160-170 грама протеин от животински произход , че дори и повече . Ако искаш да сваляш намали въглехидратите , ако искаш да качваш ги увеличи . Вместо месо естествено може и риба / яйца  и други неща да ядеш , протеин да има . След ставане и след тренировка , стабилно хранене с достатъчно протеини и въглихидрати и бърз въглихидрат - стафиди , банан . Вафли и шоколад недей да ядеш . Ръката ти е добре , ти за 1 година искаш 50 см . Спокойно , ще порастне , няма къде да ходи , особено с тази програма , с която си сега . На мен не ми харесва ,  но ако постигаш целите си с нея , всичко е наред . Все пак разгледай по какви програми тренират другите , и виж дали нещо ти харесва и промени .

ок мерси ще го имам в предвид !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1