25.01.10
19:34
Здравейте, днес си взех млечно яйчен протеин и креатин.Въпросите ми са: Добра комбинация ли са според вас ? и знам че млечно-яйчния протеин е необходим на организма и тем подобни но в интернет не намерих информация какво точно представлява ако може някои да обясни. Благодаря
Като се казва млчечно яйчен протеин,не се ли сещаш какво представлява?
Пий го преди лягане и през деня,ако имаш големи дупки между храненията.
Комбинацяита е добра.
Протеина е храна,Креатина е за сила и издръжливост.
25.01.10
22:20
Това не е подходящ протеин за след тренировка, а по-скоро преди лягане и между храненията.Това общо взето са го казали.Според някой нови проучвания е подходящ за след тренировка ако се комбинира задължително със суроватъчен, но самостоятелно, не мисля :)
За след тренировка НЕ става, ако разчиташ само на него, но ако го комбинираш със суроватка то тогава нещата се променят.Иначе, да подходящ е за преди сън и за попълване на големи интервали от време м/у дневните хранения. ;)
26.01.10
16:05
казано от RogerF на 25.01.10, 22:20:
Това не е подходящ протеин за след тренировка, а по-скоро преди лягане и между храненията.Това общо взето са го казали.Според някой нови проучвания е подходящ за след тренировка ако се комбинира задължително със суроватъчен, но самостоятелно, не мисля :)
x3
ami poprincip na men mi kazaha da go raztvarqm zaedno s kreatina 1 chas predi trenirovka . Tova ne pre4i nali ?
С креатина не е добра идея,може да забави неговото усвояване по-добра комбинация е креатин с нещо сладко.
всмисъл да не ги приемам по едно и също време така ли,и с какво сладко да го приемам креатина ? А да попитам още нещо- креатина е за издръжливост и сила нали ? защото чета и някои неща където пише че е за маса и се обърквам.
01.02.10
20:37
“А да попитам още нещо- креатина е за издръжливост и сила нали ? защото чета и някои неща където пише че е за маса и се обърквам.”
Креатина е за сила, вследствие на което си почиваш по-малко време м/у сериите и правиш мускулна маса.
Мнението беше редактирано от Диян Георгиев на 01.02.10 20:41.