Animal Cuts II + AC II easy

08.01.10
08:27

Здравейте отново, ето че за мен дойде времето пак да се готвя за лятото :)

Миналата година зимата пробвах продукт на Animal—> cuts , останах безкрайно доволен въпреки високата сума за мене. Невероятни резултати за 42 дена(пих по 1 а не по 2 пакетчета на ден) и тежки тренировки естествено + елементарен хр. режим. Отново бих си го взел, но случайно видях че има нов продукт на пазара от същата серия, само че 2-ра част. А именно Animal Cuts II—> http://onlineokazion.com/bg/products/index.php?product_id=266
Таблетките са по 2 на 3 дена, значително по евтино ще ми излезе, ако го взема него. Естествено за по-малко пари от същата фирма едва ли бих очаквал резултатите на по-скъпия продукт, но поне приближени резултати ?
Има ли някой който го е пробвал този продукт :) да сподели мнения...

Едит: Забравих да спомена и другия продукт от същата серия и част(Animal cuts II), само че “easy” ?? Което пък е още по евтино: http://onlineokazion.com/bg/products/index.php?product_id=268

Темата беше редактирана от chiochips на 08.01.10 08:29.

08.01.10
08:45

“Animal” e част от търговкия бранд на Universal, но “Cuts” - не е! Тъй че всяка фирма може да си направи продукт Cuts и да сложи след него 1,2,3,10 и.т.н. Продукта на Universal е един от най-добрите в своята категория.Аз го пия от 3 години (само в период на чистене) и абсолютно винаги съм безкрайно доволен. Заложи отново на Animal Cuts, като можеш да го комбинираш с L-Carnitine или Green Tea (въпреки,че в Animal Cuts има екстракт от зелен чай). Миналата година направих комбинацията: Animal Cuts + MET-RX LIQUID L-CARNITINE 476ml. + Green Tea (NOW) и останах прекалено удовлетворен от резултатите! Успех! :)

08.01.10
10:42

Направи разлика между две отделни фирми и техните продукти:
1.Universal Nutrition-Animal cuts
2.Prolab-Cuts

Prolab-cuts няма нищо общо с Universal Nutrition-Animal cuts

08.01.10
11:45

Как недовиждам само. Ам написах в търсачката “animal cuts” и ми излязоха и тея опаковки. Объркал съм се тотално.
Мисля че закуската от 9 хапа от animal cuts ще ми е достатъчна, няма да комбинирам с нищо повече :) евентуално може да сърбам по 2-3 зелени чайчета като излизам на кафе нейде.
Мерси за уточнението, нещо съм бил разсеян като съм ги гледал. Ще си продължавам със старата работеща “тактика”. Universal Animal Cuts, здрави тренировки и лек хранителен режим.

Едит: Мнения за този? : http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=453—> Super Cuts 3

Мнението беше редактирано от chiochips на 08.01.10 13:23.

02.02.10
17:52

А все пак каква е раликата между 2та продукта на пролаб, които той е посочил? Защо са със еднакво съдържание и на 1на цена а пък единия е двойно повече талетки?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1