03.03.05
20:41
Дали ULTRA WHEY PRO на UNIVERSAL e толкова добър колкото го изкарват:Описание:
• 100% висококачествени суроватъчни протеини
• Богат на суроватъчни микрочастици
• Смесена суроватъчна формула
• Бързо действащ протеин
• Засилване синтеза на протеин
• Най-висока биоефективност
• Не филтрирана суроватка
• Най-високо качество
Кажете дали според вас си струва парите(131лв - 3кг) а ако някои го е ползвал бих му бил благодарен да сподели впечатленията си от него.
Аз в момента пия Super Whey Pro/Universal и не виждам абсолютно никаква разлика със суроватъчния на Нутрим, който струва около три пъти по-малко. Това го твърдя, въпреки че по принцип много уважавам другите продукти на Universal.
03.03.05
21:01
Мен братовчед ми пи същия зимната ваканция и беше ного доволен и именно затова се насочих към UNIVERSAL. Да не би да не си се хранил както трябва или да не си тренирал редовно и за тва да няма ефект? Дано да е така защото съм на косъм да дам над 130лв. Дано някои да има положително мнение за продукта.
Не бе mansion, не казвам че не съм доволен, доволен съм, но не виждам особена разлика в сравнение с Нутрим. Просто мисля че не си заслужава парите. Щом искаш вземи си Ultra Whey и пиши ти дали намираш фрапираща разлика, ще ми е любопитно да разбера.
06.03.05
16:28
хехе със сигурност не си заслужава парите. Този продукт (както и всички други американски)на запад е на тройно по-ниска цена :twisted:
06.03.05
19:29
То е ясно че е в пъти по-скъп но въпроса е дали ще има желания ефект: например от 3кг кутия да кача поне 6-7 кила при правилно хранене
Pars ти колко качи от твоя Super Whey Pro/Universal и каква му е цената? А и да знаеш кой от двата(SUPER ili ULTRA) се води за по-качествен?
06.03.05
19:43
Аз лично не бих дал толкова пари .Протеина на запад и в Америка е с пъти по-евтин . А относно качването на килограми : ако успееш да си набавиш необходимите белтъчини от храната , не е нужно да пиеш протеин като добавка.
по-здрави
Ползвам го от две седмици и не мога да дам окончателно становище, но засега мисля, че няма някакъв осезаемо по-голям ефект от суроватъчния на Нутрим.
Иначе струва над 40 лв за 1 lb /няма и половин кило/.
Според мен е доста опростено два суроватъчни протеина да се сравняват по масата, която си качил с тях. Имам предвид еднакво количество Юнивърсъл и Нутрим имат еднакви калории, така че трябва да натрупат еднаква маса, разликата би била в композицията /отношение мускул/мазно/, тъй като евентуално по-добрата марка би била с по-добър ефект върху следтренировъчния протеинов синтез. Това обаче е на теория, на практика разликата е толкова малка, че според мен може да бъде уловена само с изследвания ин виво. Аз поне не я хващам като се гледам в огледалото.
Маса се трупа с храна. Суроватъчния протеин на прах осигурява материал за следтренировъчното мускулно свръхвъзстановяване и като така ролята му е страшно важна, но неговата основна цел не е да трупа маса, като си помислиш калориите които ти осигурява половин кг. суроватъчен протеин /на мен ми стига за месец някъде/ са само 2000, което е половината от средния ми дневен калориен прием в основен период. Като сметнеш процентите, мислиш ли че е сериозно и финансово ефективно да разчиташ на суроватъчен протеин за трупане на маса? :D
P.S. Забравих да кажа, че аз си взех толкова скъп протеин, не защото съм баснословно богат /за съжаление :D / или защото съм очаквал чудеса, а единствено от любов към експеримента.
07.03.05
19:39
ПОДКРЕПЯМ МНЕНИЕТО НА Pars относно Super Whey Pro/Universal.
Не съм вземал протеин от поне 3 години и сега реших да си взема,суроватъчен след тренировка,избрах горният :? Подкрепям принципа: Евтиното винаги излиза по-скъпо.Точно затова взех на Universal.Имам доста приятели които вдигат и един от тях ме помоли да сменим по една доза след тренировка аз от неговият,той от моя протеин.та въпросният негов протеин беше български,мисля на нутрим...не открих никаква разлика във вкуса ит.н.-това първо,ВТОРО и по-съществено е че до сега след тренировка веднага вземах 2 лъжици мед и около 30 мин след това хапвах някакво месо около 150- 200гр или извара с яйца,или и от двете.Признавам,че с яденето се чувствах по-добре отколкото с протеина.Това е.
08.03.05
11:27
На мен ми е нужен протеин защото пътя от фитнеса до нас е 30мин а и с това училище едната доза ще ми е като хранителен заместител. Иначе и аз подкрепям тезата че ако ядеш както си трябва няма смисал от повечето(аре да не кажа всичките) добавки. А отнисно парите имам си спестявания и затова искам наи-доброто, точно тази е причината поради която искам да си взема UNIVERSAL ULTRA WHEY PRO. При него 1кг се пада 42лв при 3кг опаковка и се надявам да си струва защто съм почти напълно решен да си го взема. Ако според вас тои не си струва кои от качествените си струва?
08.03.05
11:33
А между другото протеина се казва Ultra iso Whey(горе се обърках) и е с такова съдържание: http://www.universalnutrition.com/store/html/product.cfm?id=243
Давам ви линк защто е защитен от копиране