02.02.10
19:57
Така,,момиче съм,висока съм 1.60 и тежа 50 кг.Имам следния проблем,краката са ми прекалено мускулести.почти нямат мазнини,просто имат голяма мускулна маса,която ги прави да изглеждат едри.Ходя всеки или почти през ден на фитнес и правя минимум по 40 минути кардио,но краката ми продалжават да изглеждат дебели.Бихте ли ме посъветвали за хранителен режим и управнения които биха стопили тази мускулна маса.Благодаря предварително!
До колкото съм запознат,чиста мускулна маса трудно ще свалиш,особено ако ги натоварващ с тичане.Не трябва на натоварваш краката в тренировките си и с времето, може би, ще намалят размера си.Но нека някой по компетентен се искаже :) Въпреки всичко постни една снимка да видим за какво иде реч.
02.02.10
20:17
Аз тичам,и то немалко,но доколкото знам от това не се трупа мускулна маса.нямам снимка в цял ръст,но обиколката на бедрата ми е 50 см.,което за моята височина не ме устройва :)Ще бъда благодарна ако ми дадете компетентни мнения :)
02.02.10
21:07
50 не е много , ама си ниска . Яж по-малко е моят съвет и продължи с тичането . Между другото тая мускулна маса с какъв спорт я разви или просто си я имаш ?
02.02.10
21:18
Придобих я наскоро,примерно преди 6 месеца,а не правя нищо ново като тренировки.Много е странно и за мен,при положение,4е краката ми бяха много по-тънки,а сега немога да им намаля обиколата