Въпрос

MV

02.02.10
20:08

Здравейте хора, имам нужда от малко помощ. Ами значи аз съм на 19 години и поддържам форма в нас само с лицеви опори,кофики,коремни преси и набирания, понеже съм футболист и до сега гледах да съм по лек. От 4 години по време на лятото 3 месеца ходих на фитнес, без да пия никакви добавки.Само чисти тренировки.Но сега вече съм в мъжки отбор и ми трябва да кача маса, още повече че и аз самият искам.Едни приятели ми препоръчаха да пия Аnimal M-Stack , други ми казаха да пия само аминокиселини.И въпроса ми е кое от двете е по-добро да направя? И също така, ако все пак реша да пия тоя протеин Animal M-Stack, можете ли да ми кажете за 1 цикъл колко килограма горе-долу мога да кача? Също ми казаха, че можело ако го пия да стана по-тромав и вдървен Very Happy Това вярно ли е? Мен ме съмнява, защото все пак всеки ден по 10 км тичане ... :) Дайте ми съвет кое е най-добре да направя :) Ако ви трябват физиески данни - 180 см висок, 69 кг  :)

02.02.10
23:45

Аnimal M-Stack не е никакъв протин. Отиваш в магазина за добавки и искаш високовъглехидратен протеин. Комбинираш го с някакви други аминокиселини, например глутамин или таурин. Ако имаш кинти взимаш и креатинова матрица. Протеина един час преди тренировка и веднага след тренировка. В дните без тренировка пак две дози през деня, но не вечер. Глутамина го пиеш с протеина в тренировъчнит дни, а в почивните вечер преди лягане. Таурина с протеина в тренировъчнит дни, а в почивните сутрин преди закуска. Креатиновата матриза....зависи на кой продукт ще се спреш. Храни се повече и прави повече базови упражнения. Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1