първо да започна с добър ден

03.02.10
01:55

така да започнем на 18 години съм досега не съм ходил на фитнес и с 1 приятел ще тръгна да ходя на фитнес така на 18 години съм тежъ около 71-2 килограма 186-7 съм какви хранителни добавки бихтеми препоръчали да си закупя мерси предварително

казано от monster1 на 03.02.10, 01:55:

така да започнем на 18 години съм досега не съм ходил на фитнес и с 1 приятел ще тръгна да ходя на фитнес така на 18 години съм тежъ около 71-2 килограма 186-7 съм какви хранителни добавки бихтеми препоръчали да си закупя мерси предварително

Бих ти препоръчал да отделиш повече време над уроците и учебниците. Невъзможно е на 18 да си кандидат студент с подобно писане.
Иначе забрави за добавките, започни да се храниш оптимално, да тренираш също така оптимално и резултатите няма да закъснеят, още повече предвид това, че си начинаещ.

03.02.10
08:31

Бахти, в 1. клас учихме, че дума на “ъ” не завършва. Не може да състави 1 правилно изречение, тръгнал да пита за добавки. Вземай добавки за акъл!

03.02.10
08:39

започни с четене на литература, извади си изводи за себе си:
http://nik.pevik.com/Прочетох-the-body-fat-solution/

03.02.10
09:26

казано от monster1 на 03.02.10, 01:55:

Ами не ти трябват никакви. Трябва да се храниш добре. Най - много някои витамини и рибено масло.
Ако мислиш да си дадеш парите за добавки за мм, когато тъкмо влизаш в залата, да знаеш, че е безсмислено. След няколко месеца задай пак същия въпрос.

03.02.10
13:18

Ето пак се почна с поредната глупост на някои от пишещите в този форум-човека пита какво да прави вие сте ми се хванали да му оценявате интелектуалните способности.Грешки в писането стават-понякога пишем бързо и се получават грешки,но дори и грешката да е умишлена и породена от незнание си мисля че това е форум за фитнес и здравословен начин на живот,а не за правопис.Нали така??Да си дойдем на думата сега-виж monster-храната стои в основата на пирамидата наречена фитнес-ако нямаш стабилна основа няма да може да направиш нищо.Надявам се имаш представа какви храни е добре да консумираш и най-вече кога.Ако не си детайлно запознат може да пуснеш друга тема свързана с това.Хранителните добавки може само да ти помогнат,за да постигнеш целите си по-лесно.Това са продукти,които се пият от много спортуващи хора и не само такива,които ходят на фитнес,а и от хората които не спортуват(нека да го прочетат внимателно това хората дето все пишат,че ако нямаш няколко месеца в залата добавки не трябвало да се взимат и т.н)(да го прочетат и тези дето все пишат,че ако храна има -добавки не трябва-е колко от вас работят по 12 часа на ден и успяват да се хранят нормално 3 пъти през това време).При всеки начинаещ е по-лесно и по-бързо качва,но ако държиш на добавки основните са Аминокиселини или Протеин и Глутамин.След няколко месеца може да добавиш и Креатин.Оттам нататък за останалите видове добавки може да почакаш с времето,а и най-вече в зависимост от целите ти занапред.Що се отнася до фирмите,които ще избереш за добавки-това зависи от бюджета ти.

Мнението беше редактирано от WestErn на 03.02.10 13:19.

03.02.10
13:35

по принцип и аз много ги забелязвам правописните грешки (както сега видях една и в моя пост по-горе), но те наистина не са важни. Има много неща написани без нито една грешка, които са абсолютни глупости и много съдържателни с много правописни грешки...

Мнението беше редактирано от entwickler на 03.02.10 17:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1