03.02.10
07:14
Здравейте,
на 25г съм, 83кг, ходя на фитнес от към 7-8 месеца и имам въпрос. Доста съм омазнен от към корема и задника и искам да ги поизчистя. Чудя се коя добавка да си взема за да ми помогне : Syntrax fyre, Animal cuts или Gaspar mitotropin? Тренирам 3 пъти седмично като след всяка тренировка правя пътека по 20-25мин. Освен това си взех N.o xplode, Adam men’s vitamins и рибено масло. Възможно ли е да се комбинират? Благодаря
Да, различни продукти са. Рибеното масло и витамините са важни за такъв режим. Иначе от бърнърите и трите са идентични, Файър много го хвалят в форума, можеш да видиш доста логове тук, другите два също са добри. Иначе за No xplode някой друг ще се изкаже. Успех!
Ами спрях да ям хляб, сладко, мазно и пържено, да пия алкохол бира и всякакви газирани напитки.
Ако си решил да ги сваляш на всяка цена, трябва си смятане, само със спиране на разни работи няма да стане ;)
Като за начало добре, но по нататък освен спирането на Джънк фуудс, трябва да ограничиш и въглехидратите. Почни НВД и с тези добавки ще си пушка.
Само че остави NO Xplode-a за после. Не го смесвай с термогенен бърнър.
Мога да кажа само за Експлоуд...Уникален е,но 1вата формула мн пове4е ми харесваше от 2рата..а сега за новия незнам.
Няма спор за качеството на азотния бустер ама... ако го смесиш с термогенен бърнър които също е мощен енергетик.... може да стане беля.
Говоря от личен опит...
ето и какво смятам да хапвам и приемам :
9-10 часа - 100 грама нестле cereal с нискомаслено мляко за да си набавя въглехидрати и половин-1 грейпфурт + mens vitamins + рибено масло
към 12:30 пия но експлоуд и след 30-40мин на тренировка
след тренировка пия протеин, bcaa амино киселини
след час хапвам пилешко/пуешко/риба 150-200г + салата домати и краставици/зелена салатка или зеле с моркови
късния следобяд евентуално малко ядки
вечеря пак пилешко/пуешко или риба 150-200г + салата
към 10 вечерта пия още веднъж протеин
през целия ден пия 2-3л вода. 82кг съм искам да стана към 75. как ви се струва?
Много малко ядене .. премести си обяда преди тренировка и след нея също гледай да имаш храна.
вярно сега като ги сметнах се получават около 1000 калорий дневно което си е крайно недостатъчно,
дали ще е удачно да добавя по 150г сирене и кашкавал към някое от храненетата за да станат към 2000к
а искам да попитам ако ОКБ ми е 2400 калорий а в тренировъчен ден ми се съберат примерно да приема около 1500 дали от това ще губя мсукулна маса
24.02.10
19:00
казано от maple99 на 24.02.10, 18:02:
а искам да попитам ако ОКБ ми е 2400 калорий а в тренировъчен ден ми се съберат примерно да приема около 1500 дали от това ще губя мсукулна маса
със сигурност!