Мнения за Now pro-gh™

02.02.10
15:34

Искам да попитам дали някои от вас са вземали този продукт и дали видяхте някакъв ефект от него...NOW като фирма ми звучи ,че този продукт ще е добър но......не съм добре запознат с аминкиселините и деисвието им които са в него...Искам да видя какъв ще е ефекта от повишаването на хормона на разтежа в организма ми и как ще качвам...Чакам отзивите ви от Now pro-gh™... :)

СБ

02.02.10
20:02

Много хора си мислят, че продуктите,рекламирани като стимулатори на хормона растежа са някакви магически едва ли не. А и както съдя от твоя израз “искам да качвам” предполагам очакванията ти са едва ли не за чудовищни резултати. Дори и да работи подобен продукт, трябва да му се даде време, което ако съдя от твоите изказвания надали ще имаш търпение.

03.02.10
12:27

Аз нямам за цел да качвам ММ..просто искам да налея кокала...с късен побертет съм на 15 год влязох бях 1.50см..на 17 години бях 1.75 иии сега 1 година по късно като се меря съм си същия...По ген би трябвало да съм си нисък...майка ми е 1.64 баща ми 1.68..бих казал всяко 1 мое желание за качване на височина е чиста глупост и алчност дали не...но според мен на 1 по висок мъж мускулната маса стои доста по добре от колкото на по ниските...кажете го лично мнение или комплекс нз..За това с този продукт +калции и някакви мултивитамини +стабилно хапване на млечни продукти и една хубава диета...се надявам дори на малкото :)
Време имам много цял живот бих казал....нямам средства ,ако имах щях да пробвам нещо по-сигурно...за това питам да не си фърля малкото парички на вятара....
Ако търсех качване на мускулна маса нямаше да използвам хормоно симулиращи продукти ,а продукти които вече съм пробвал и съм сигурен че деистват...И мисля ,че от малък не вярвам чудесата да стават с едно щтракване на пръсите... ;)

03.02.10
14:53

един висок мъж трябва да качи много повече мускулна маса за да изглежда мускулест. човек вискок 170 и 85кг месо е готов за състезание(почти), а някой 190 и на същите килограми изглежда .... като манекен.

03.02.10
17:19

казано от FRANKO1 на 03.02.10, 14:53:

един висок мъж трябва да качи много повече мускулна маса за да изглежда мускулест. човек вискок 170 и 85кг месо е готов за състезание(почти), а някой 190 и на същите килограми изглежда .... като манекен.

За съжаление си прав,но пък когато направиш нещо ще изглежда 10 пъти по-добре при някой 190,отколкото при човек 170.

03.02.10
18:04

хубавото тяло винаги си изглежда добре. Христомир е далеч от двата метра, но си е шампион

03.02.10
20:00

Няма да ставам културист....няма да стаам манекен...искам го за себе си... :)

04.02.10
08:57

по темата - не мисля, че от този продукт ще порастнеш - аминокиселини + GABA .... предполагам, че за да има някакъв ефект, би трябвало поне година да го пиеш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1