02.02.10
15:34
Искам да попитам дали някои от вас са вземали този продукт и дали видяхте някакъв ефект от него...NOW като фирма ми звучи ,че този продукт ще е добър но......не съм добре запознат с аминкиселините и деисвието им които са в него...Искам да видя какъв ще е ефекта от повишаването на хормона на разтежа в организма ми и как ще качвам...Чакам отзивите ви от Now pro-gh™... :)
02.02.10
20:02
Много хора си мислят, че продуктите,рекламирани като стимулатори на хормона растежа са някакви магически едва ли не. А и както съдя от твоя израз “искам да качвам” предполагам очакванията ти са едва ли не за чудовищни резултати. Дори и да работи подобен продукт, трябва да му се даде време, което ако съдя от твоите изказвания надали ще имаш търпение.
Аз нямам за цел да качвам ММ..просто искам да налея кокала...с късен побертет съм на 15 год влязох бях 1.50см..на 17 години бях 1.75 иии сега 1 година по късно като се меря съм си същия...По ген би трябвало да съм си нисък...майка ми е 1.64 баща ми 1.68..бих казал всяко 1 мое желание за качване на височина е чиста глупост и алчност дали не...но според мен на 1 по висок мъж мускулната маса стои доста по добре от колкото на по ниските...кажете го лично мнение или комплекс нз..За това с този продукт +калции и някакви мултивитамини +стабилно хапване на млечни продукти и една хубава диета...се надявам дори на малкото :)
Време имам много цял живот бих казал....нямам средства ,ако имах щях да пробвам нещо по-сигурно...за това питам да не си фърля малкото парички на вятара....
Ако търсех качване на мускулна маса нямаше да използвам хормоно симулиращи продукти ,а продукти които вече съм пробвал и съм сигурен че деистват...И мисля ,че от малък не вярвам чудесата да стават с едно щтракване на пръсите... ;)
един висок мъж трябва да качи много повече мускулна маса за да изглежда мускулест. човек вискок 170 и 85кг месо е готов за състезание(почти), а някой 190 и на същите килограми изглежда .... като манекен.
03.02.10
17:19
казано от FRANKO1 на 03.02.10, 14:53:
един висок мъж трябва да качи много повече мускулна маса за да изглежда мускулест. човек вискок 170 и 85кг месо е готов за състезание(почти), а някой 190 и на същите килограми изглежда .... като манекен.
За съжаление си прав,но пък когато направиш нещо ще изглежда 10 пъти по-добре при някой 190,отколкото при човек 170.
хубавото тяло винаги си изглежда добре. Христомир е далеч от двата метра, но си е шампион
Няма да ставам културист....няма да стаам манекен...искам го за себе си... :)